Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto – Switch Anmeldelse

Naruto Shipudden Ultimate Ninja Storm serien er en jeg har holdt sterkt innad mitt spillhjerte. Det enkle svaret på hvorfor, er fordi jeg aldri hadde vist noe interesse til manga eller anime serien. Bare av den grunn at det føltes ut som det var alt for mye å hoppe inn i, så det fantes ikke tid nok i denne verden til å sette seg inn i alt. Derfor har denne spill serien vært til stor hjelp, ved å gi en forenklet men likevel dyp innsyn inn i serien. Karakterene og deres skjebner viktige hendelser har blitt fanget opp, deretter fordelt utover fire spill plus da utvidelsen Road to Boruto. Så disse spillene er virkelig en stor pakke, med flere timer med historie. Noe av det har til og med gjort så store inntrykk at det havnet på min Topp 10 Tristeste Hendelser i Spill liste.

Navn: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto
Utvikler:
Cyber Connect2
Publisher:
Bandai Namco
Platforms: PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch
Omtalt på: Nintendo Switch
Lansert: 24.04.2020
Vi har fått en kode av dette spillet ifra publisher for å kunne skrive en anmeldelse.

Så dette er da det fjerde spillet i serien, men andre utgivelsen som har blitt portet til Nintendo Switch. Hvor de tre første ble utgitt som en trilogi pakke, men det er jaggu mer en nok å hente i denne utgivelsen også. Ninja Storm 4 forsetter historien fra forige spill, hvor den store “Fourth Shinobi World War” er det store bakteppet til campaignen. Dette er en spennende, viktig og stor hendelse i universet til Naruto, hvor det også tar med hendelser som avslutter Naruto Shippuden sagaen. I kontekst med anime serien så skraper den bare overflaten, men vist absolutt alt skulle vært med så hadde de nesten måtte melket denne serien med 25 utgivelser eller noe. Road to Boruto følger vi da Naruto sin sønn Boruto, med hans historie og problemer med å leve opp til sin store far osv. Så jeg kan si uten tvil at hva historie gjelder så er dette spillet bare helt fantastisk. men på utførelse så har det blitt tatt noen snarveier, som trekker det hele litt ned. Det har blitt tatt litt vel mye i bruk av stillbilder med voice over, som setter en liten stopper for gleden av å “se” på.

Alt dette håper jeg jo svarer på noen av de spørsmålene som måtte oppstå underveis. Dette er en direkte port av tidligere utgitt versjoner, ingen ting nytt er lagt til og du for akkurat det samme som tidligere. Ikke at det er noe negativt i det for all del, men det er ikke noe nytt eller extra content å hente her. Men det er jo en stor pakke av et spill tilgjengelig til å spille håndholdt, hvor du vil. På lik linje så er jo ingen ting fikset eller endret på som kunne være til irritasjon tidligere.

kqpzr3zklu2abzlpnoqg

Men det skal sies, at gameplay messig så er dette Ultimate Ninja Storm på sitt sterkeste. Slåssingen har aldri vært så tight og pressis som nå, med tonn av små tweaks og ting de la til som virkelig var forbedringer for selve spillingen. Riktige sammensetninger av teams, åpner opp for heftige spesial angrep som ser direkte lekkert ut og er utrolige givende å bruke mot da mine fiender. Apropo lekkert utsende spillet holder seg like godt på Switch, som det gjorde på de litt kraftigere konsoller. Det flyter helt nydelig uten problemer, å cell-shade stilen holder seg godt og ser pent ut mens man spiller men også gjennom cutscenes.

tsjq1bzxuty752supovx

Vis du trenger et spill, med mye karakterer for å slåss mot venner eller hoppe inn online så er det mer en nok å hente. med over 100 karkaterer å velge mellom kan du virkelig sette sammen ditt drømme team å begynne å banke løs. Min favorit trippel Naruto squad, hvor da voksen Naruto for være leder mens ungdom og småtassen dilter etter. Rasengan for alle penga er mer en nok for å banke det som er, eller så er det jo alle de klassiske teamene som kan bli satt sammen igjen.

Overall
8/10
8/10
Comments Rating 0 (0 reviews)

Oppsumering

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto (uffatelig lang tittel det der) er uten tvil et godt spill, og en fin gateway drug for mange til å kanskje få litt mer interesse i den episke serien som er Naruto. Historien er en komprimert versjon av anime serien, som konkluderer med et smell. Med over 100++ karakterer å velge i mellom, så kan du sikre deg timesvis med unike fighter. Flere typer moduser sikrer deg også uttalige måter å kunne spille mot andre når du er lei av å spille mot maskinen. Alt dette er nå tilgjengelig på farten, eller sittende behagelig i sofaen.

Pros

  • God historie
  • Mye innhold
  • Flyter godt

Cons

  • Ikke noe nytt
  • Tidligere irretasjonsmomenter er forsatt tilstede

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

%d bloggers like this: