August 15, 2020

A Plague Tale: Innocence treffer milepæl på en million solgte eksemplarer

Asobo Studio og Focus Home Interactive er glade for å kunngjøre at A Plague Tale: Innocence har solgt over en million eksemplarer over hele verden. Det anerkjente mørke eventyret fremhevet fremtredende i mange kritikers ‘Best of 2019’ lister, og ble nominert til The Game Awards for Best Narrative.

Hele teamet i Asobo Studio er ekstremt stolt av veien A Plague Tale: Innocence har tatt på ett år, med Focus Home Interactive fra vår side,kunngjorde David Dedeine, Chief Creative Office og co-grunnlegger av Asobo Studio.

Hver dag oppdager flere og flere spillere historien om Amicia og Hugo, som er den største motivasjonskilde for oss. Vi kan ikke vente med å bringe andre opplevelser og sterke følelsesmessige opplevelser!

John Bert, administrerende direktør i Focus Home Interactive, erklærte: “Det er et vitnesbyrd om talentet til begge teamene våre at vi har oppnådd denne viktige milepælen. Det har alltid vært en stor glede å jobbe med teamet i Asobo Studio, og vi er stolte av å fortsette samarbeidet med en annen ambisiøs kommende tittel. Disse strålende resultatene styrker bare vår vilje til å fortsette samarbeidet med så dyktige partnere for å levere de mest unike og spennende spillene på markedet. ”

Som en del av Steam Summer Sale er A Plague Tale: Innocence nå tilgjengelig for kjøp med 66% rabatt! A Plague Tale: Innocence er nå tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC. Spillet er spillbart som en del av Xbox Game Pass for Xbox One og PC.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

%d bloggers like this: