Om Ulvespill og plagiat

Det har kommet anklager mot Ulvespill i sosiale medier...

Rekordinteresse for gamescom 2024: En bransje i vekst

E3 er kanskje blitt historie, men gamescom derimot fortsetter å vokse!

For noen dager siden så startet Oliver Solberg’s nye prosjekt, Solberg World Cup som er ett digitalt Rally løp. Ved bruk av Codemasters Dirt Rally 2.0 så har over 11.405 deltakere satt seg ned for å delta på denne verdenscup’n inkludert vår egen Call of Duty og Tekken spiller Breakout!

Solberg World Cup består av 6 forskjellige løp som er håndplukket av Oliver Solberg selv basert på løp han har kjørt i virkeligheten. Spillerne vil under Cup’n få kjøre på kjente baner ifra Monte Carlo, Sverige, Hellas, USA, Finland og Wales. Spillerne må også bruke biler som er registert som “R5 cars”. De som ligger på topp 3 etter løp seks vinner en betalt reise ned til DirtFish Rally School i Seattle, Washington USA hvor de da får tilbringet en hel dag med Oliver Solberg som lærer de å kjøre en ordentlig rally bil.

For dere som ikke ønsker å spille mot verdensklassen av Dirt spillere eller får trent sammen med en ekte Rally sjåfør, så har du ihvertfall Dirt Rally School her på YouTube.

19 April så ble første løpet ferdig hvorav en tsjekker stakk av med seieren med bare knappe 11 sekunder foran andremann. Oliver Solberg ligger foreløpig på en 15nd plass, og pappa Solber (aka Petter Solberg) havnet på en 143.plass etter en tidlig punktering i løpet.

f5c48d0770598fb74ac7c6a6af2a9057_w650
Tsjekkiske Lukas Mateja

Men hvordan gikk det med vår egen Breakout etter første løpet?
“Ble litt ivrig i siste sving, å endte ned et argentisk stup” –svarer Breakout når vi spurte han på hvordan det gikk.

Men selv med ett tidlig argentisk stup så klarte Breakout å fullføre 3 av 6 runder i første løpet, som foreløpig gir han en 768.plass! Og det er rimelig imponerende med tanke på at det er over 11.000 fra hele verden som deltar.

94386726_232501971289558_7818711065826426880_n
768.Plass

Nå er neste løp ut Circle K Norge Rally Värmland som skal være ferdig spilt innen 3.mai, og vi venter da i spenning på hvordan Breakout skal gjøre det på “hjemmebane”. Om han har noen strategiske planer eller ritualer før neste løp er usikkert, da responsen på spørsmålet om hva planen er var; “vet jeg ikke“.