torsdag, mai 26, 2022
HjemNyhetsartikkelAncestors Legacy launches tonight!

Ancestors Legacy launches tonight!

The all new squad based RTS (real time strategy) game launches today.
You can see what time the servers goes live below, in the mean time while you wait for our review of Ancestors Legacy or simply awaits the online servers to go live, you can read our first impression of the game right here

Los Angeles: 9am, May 22nd
London: 5pm, May 22nd
Warsaw: 6pm, May 22nd
Moscow: 7pm, May 22nd
Tokyo: 1am, May 23rd
Sydney: 2am, May 23rd

Source: Ancestors Legacy Facebook Page

Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RELATED ARTICLES

Siste Nytt

Total
0
Share
X