16 C
Drammen
torsdag, september 28, 2023

Ashes of Creation – Førsteinntrykk

Date:

Andre Nyheter

MSI Lanserer IMMERSE GH50 WIRELESS Gaming Headset

MSI joiner gaming headset markedet :)

Bowers & Wilkins Lanserer Ny Premium Hodetelefon: Px7 S2e

Bowers & Wilkins kommer med mye lovnader om de nye hodetelefonene sine!

Den populære serien fra Australia kommer endelig som et videospill!

Småbarnsforeldre vet meget godt hvor bra dette kan bli! :D

iPhone 15 kommer til å ha RayTracing

Du kan spille spill som Resident Evil 4, Resident Evil: Village og Assassin's Creed: Mirage på den nye iPhonen

Ashes of Creation holdt nylig sitt Alpha One Preview-arrangement den siste helgen. Jeg hadde sjansen til å dykke ned i denne lille biten av den kommende MMORPG og kom bort med noen overraskede tanker. Hva syntes jeg om det? Les videre, kjære lesere.

Før vi begynner, tror jeg det er viktig å etablere et par ting på forhånd for å gi sammenheng for denne artikkelen. Først og fremst var testen i helgen en alfa, ikke en beta. En popup i begynnelsen av testen presenterte et slags brev fra Creative Director Steven Sharif sa eksplisitt at denne testen ikke var en innholdstest. Snarere var det ment å teste ting som stabilitet, logge på osv. Derfor er det best å tenke på noe innhold i testen som plassholder.

Når det er sagt, begynte jeg mitt eventyr i karakterskaping. Etter å ha lest de forskjellige løpsbeskrivelsene, slo jeg meg til Empyrean (for det ville jeg selvfølgelig). Jeg gikk med Mage-klassen fordi jeg virkelig ønsket å se hvordan alle de visuelle effektene til kampene rystet ut under kampens hete. I tillegg synes jeg bare mages er veldig kule.

Litt usikker her på hva jeg ville velge

Selve handlingen med å logge på var overraskende glatt for meg. Den vanlige lastingen var til stede, men jeg befant meg aldri i kø eller satt fast i evigheter. Når jeg logget inn, ble jeg møtt med starteleiren. Jeg ble umiddelbart slått av hvor pent spillet så ut, selv i denne alfafasen. De av dere som kjenner meg, vil vite at jeg plasserer en premie på grafikk, og i denne forbindelse skuffet Ashes of Creation absolutt ikke.

Når det gjelder fantasy, foretrekker jeg sterkt klassisk fantasy. Dette er grunnen til at Elder Scrolls IV Oblivion er favorittspillet mitt gjennom tidene. Sterk klassisk fantasy visuell design går absolutt langt for meg. Ashes of Creation så langt har dette i spar. Men å legge til skuespillet var musikken. Igjen er det uten tvil plassholder, men det gikk likevel langt for å etablere stemningen og stemningen i verden. Jeg følte at jeg var i en spesiell verden. Mer om dette litt.

Den første oppdraget var en grunnleggende drapsoppdrag. Det var her jeg først prøvde meg i kamp. Som en tryllekunstner følte kampen seg solid. Det var ikke så dynamisk eller kinetisk som Black Desert, men det føltes aldri kjedelig for meg. Da jeg jevnet opp og låste opp mer aktive ferdigheter, økte kampens skuespill. For eksempel låste jeg opp en AOE-ferdighet som ga et enormt slag av brannskader til fiender. Den enkle handlingen med å aktivere ferdighetene og se på den resulterende eksplosjonen ble aldri kjedelig. De forskjellige partiklene og effektene fra kamp som mage forble strålende gjennom hele min tid i forhåndsvisningstestperioden.

Heldigvis klarte jeg å gruppere meg med Bradford og Garrick. Mens følelser forble begrenset, er jeg glad for å kunne rapportere at jeg var i stand til å vinke til Bradford som tradisjonen er. Hallo. Fra dette starteleiret klarte vi å ta noen få oppdrag da vi dro ut i verden.

Jeg må gjenta at denne forhåndsvisningstesten ikke er en innholdstest. Derfor, selv om jeg personlig fant disse oppdragene ganske kjedelige og glemmelige, er det viktig å huske på denne testkonteksten. Oppdragene var ganske enkle: gå hit, samle X, drep Y, finn Z, osv. Til slutt bestemte vi oss for en oppgave som hadde til oppgave å dra til en nærliggende hule og redde to personer.

Her åpnet Ashes of Creation seg virkelig for meg. Mens oppdraget i seg selv var ganske meh, var den faktiske reisen til hulen grundig fornøyelig da vi ble flankert av spektakulært landskap, inkludert daler, fjerne fjell, en fjerntliggende vulkan som brøt ut og svingete elver langt nedenfor.

Faktisk falt jeg konsekvent bak partiet mitt da jeg fortsatte å stoppe for å ta skjermbilder. Som jeg antydet ovenfor, går en nydelig verden virkelig langt for meg. Jeg er en oppdagelsesreisende av natur. Dette er en av grunnene til at jeg elsker Elder Scrolls Online så mye. Evnen til å bare velge en retning og gå vil aldri bli gammel for meg.

I den sammenheng spikret Ashes of Creation’s alpha one forhåndsvisning den absolutt. Så langt var trekkeavstanden som jeg iboende følte trangen til å bare utforske. Det er her hvor jeg kan miste noen av dere, så bær meg med meg. Jeg mistenker at de fleste spillere prioriterer innhold i MMO-ene sine i form av oppdrag, håndverk, fangehull og lignende. Og dette er helt greit. Man kan si at dette er normalt og smertefullt opplagt.

Imidlertid er jeg ikke som de fleste spillere. Jeg prioriterer en god verden. For meg, jo større verden, jo bedre. Jo vakrere den verden, jo bedre. Jeg vil utforske. Merk, jeg sier ikke at jeg ikke liker questing, dungeon diving, boss-fighting, og lignende. Jeg sier ganske enkelt at disse aktivitetene ikke er min prioritet.

For meg er å utforske spill. Å vandre rundt og oppdage ødelagte ruiner, gå seg vill i gamle skoger og oppsummere de høyeste toppene er innhold. Slik jeg ser det, legger utviklerne og kunstnerne disse tingene i spillet med det formål å bli oppdaget. Akkurat som det er viktig å søke, er også den enkle handlingen å velge retning og sette i gang.

Og hvilken verden det var. Jeg elsket hvert sekund av å reise over landet. Et høydepunkt for meg var å se en høstlig skog i det fjerne, og deretter reise til den. Skogen var tett og detaljert. Etter å ha vokst opp i New England – og høsten var min favoritt sesong – følte jeg meg virkelig som om jeg var i en ekte skog. Teamet på Intrepid spikret løvverket og nydelige farger.

Det er av den enkle grunnen – den virkelig vakre ekspansive verdenen – at jeg virkelig likte tiden min i Ashes of Creation alpha en forhåndsvisning i helgen. Som jeg nevnte, er det best å tenke på alt i alpha one preview som plassholder. Men hvis Alpha One-testen som skal startes i morgen, er noe som helst indikasjon, tror jeg virkelig Intrepid er på rett spor i å spikre utseendet og atmosfæren til Ashes of Creation.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share