3.2 C
New York
fredag, januar 27, 2023

Camping Builder – La oss fikse Bungalowene i tropene

Skrevet av: Martine A.Narvesen

Jeg har fått prøve demoen til Camping Builder, noe som falt veldig i smak. Det passer perfekt om man er glad i spill hvor man skal pusse opp hus, bygge ting og samtidig gå på små oppdagelsesferder.

Spillet handler om at du overtar en veldig sliten og ødelagt campingplass i utrolige vakre omgivelser i tropene. Bungalowene er ødelagte og det er søppel som må ryddes opp. I starten av spille møter du på en eldre dame som tar deg gjennom det som har skjedd tidligere og hun veileder deg igjennom hva som må gjøre og hvordan. Det er viktig å jobbe med naturen og ikke bli for grådig. Man kan ta fra naturen, men husk å gi noe tilbake. Du vil ha naturen på din side, eller kjenn på konsekvensene.

Bilde: Martine Narvesen | Ulvespill

Historien er enkel og det er ikke vanskelig å sette seg inn i handlingen. For man driver for det meste helt på egenhånd, man styrer selv hvordan ting skal gjøres og hvordan man vil ha campingen.

Når du spiller demoen ser du flere områder man ikke kommer inn til. Disse håper jeg at vil bli åpne når selve spillet kommer ut, for man blir ganske begrenset i demoen. Det er mye jeg vill gjøre men jeg ikke kunne. Det som kanskje var mest frustrerende, var at jeg ville bygge nye bungalower der de gamle sto. Det fikk jeg ikke lov til, da jeg fikk melding om at det lå noe i veien, selv etter at jeg hadde tatt bort alt. Så det håper jeg de retter opp i. Det var også vanskelig å skjønne hvordan jeg kunne leie disse ut til andre. Det var lite informasjon rundt dette. For meg så virket det som at jeg leide alle. Noe jeg synes var veldig rart.

Uten om de få negative tingene, som kan være blir rettet opp i eller er annerledes i selve spillet. Så er jeg veldig fornøyd med alt annet. Jeg tror det kan være et morsomt spill, som man gjerne kan spille flere ganger. Om man får drevet campingen på en ordentlig måte, så kan dette spille være morsomt å spille over lengre tid. Jeg kjøper gjerne det fulle spille. Det ga så absolutt mersmak.

Relaterte Artikler

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share