6.7 C
New York
søndag, mars 26, 2023

En drøss av nye trailere og informasjon om det kommende Cyberpunk 2077 spillet

I går kveld så hadde CD Project Red sin fjerde Night City Wire sending, og det var ikke akkurat lite de kom ut med heller. Nedenfor så ser du absolutt alle trailerne som ble vist under sendingen blant annet nyheten om samarbeidet de har med Porsche for å nevne noe. Så istedenfor at du skal sitte her og lese det jeg har å skrive, så slenger ut jeg alle videoene her nå slik at du kan se det for deg selv.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share