23.2 C
New York
lørdag, juni 10, 2023

F1 2020 – Anmeldelse

F1 2020 er tilbake og du kan boltre deg igjennom de gode og gamle banene. Spillet har høstet kritikk de siste årene, med å ikke fokusere godt nok på karrieremodus. Har de lykkes i år? (My team) spillmodusen er noe nytt i år, lykkes de?

Navn: F1 2020
Utvikler: Codemasters
Utgiver: Codemasters
Lansert: 07.07.2020
Tilgjengelig på: PlayStation 4, Xbox One, PC,
Omtalt på: PlayStation 4 Pro
Fått via: Vi har fått en kode av dette spillet fra utgiver eller PR selskap for å kunne skrive en anmeldelse.

F1-serien har lenge vært en serie jeg har spilt mye, og over flere år. Jeg jakter stadig nye trofeer og utforsker nye biler. Jeg er den personen som nekter å starte med en topp bil og vil heller gjøre alt jeg kan for å spille de nye bilene. I år som tidligere går jeg for en bil som ikke er rangert blant de øverste, nemlig via mitt lag-spillermodus som er nytt for året.

F1® 2020_20200701171139

Her lager man seg sitt eget lag og blir hovedsjåføren for dette laget. Du må utvikle laget, fikse sponsorer og ikke minst utvikle bilen. Jeg velger å skru raskt av alt av hjelpemidler og ikke minst sette opp vanskelighetsgraden. De siste årene har spillet rett og slett vært for lett for min del og jeg har slitt med å finne bra nok vanskelighetsgrad. I år er heller ikke unntak, etter mye endringer i innstillinger, klarer jeg til slutt å finne et nivå som blir krevende og gir meg full mulighet til å teste spillet.

F1® 2020_20200705231706

Så var det dette med å gjøre spillet mer spennende enn å bare kjøre rundt en bane, finnes det noen måte å få F1-serien til å bli spennende og mer underholdende? Svaret er så langt, nei. F1 2020 sitt ‘mitt lag’ er for meg en skuffelse, jeg hadde håpet at jeg heller kunne fungert mer som en manager enn bare sjåfør. Det skal sies at jeg har ikke kommet lenger enn sesong 2 på spillet og endelig fått oppgradert til en bedre sjåfør som nr 2 på laget.

F1® 2020_20200702013206

Jeg merker at det blir fort repetisjon fra tidligere år, grafikken er flott, bilene ser bra ut og fungerer godt. Du kan gjøre mange ulike endringer på bilene til din favør og sette motstanderen ut av spill. Flere dårlige sjåfør feil, skader bilen fort og ødelegger løpet ditt om du får skade på bilen.

Dette er første videoen, her har jeg ikke gjort noen endringer på spillet eller innstillinger. Tester funksjonen som gjør at du kan spole tilbake.
Jeg reagerer sterkt på muligheten til å kunne spole tilbake og starte på nytt fra 15 sekunder tilbake, altså hvor er realismen i det! Det skrudde jeg vekk og håper jeg aldri ser flere ganger. Spillet skulle bli noe jeg så fram til og det er det jo på mange måter. Jeg blir nok å bruke mange flere timer på det.

Ingen spill er feilfri og jeg får spillet før det er lansert, og her vil det nok komme en oppdatering rimelig fort som fikser diverse feil og mangler spillet har til nå.
Spillet får et stort minus på evig lang vente skjerm, på over 30 sekunder, mellom hver trening, kvalikk og race. Her må noe gjøres, det er over to minutter venting mellom hver bane. Videoen under viser litt av mitt første forsøk på spillet, hvor målet er å teste alt med spillet sin funksjoner og regler


Spillet har ellers ingen store endringer på innstillinger eller kontrollene. Spillet har ulike vanskelighetsgrader og med litt assistanse med bremser og lignende. Så vil dette fint være et spill mange kan få gleden av og lett å sette seg inn i. 

Spillet har veldig høy lyd på bilen og motor, svak lyd på intervju og prate delen og måtte gjentatte ganger fikse lyden på tv’en, opp i mot spillet.
Grafikken er et enormt pluss, spesielt under regnvær. Se hvordan regnet legger seg på bilen, skjermen og ikke minst hvordan regnet spruter rundt på alle kanter.
Det er en realistisk detalj som jeg elsker!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 • Karrieremodus 7
  7/10
 • Multiplayer 7
  7/10
 • Grafikk 10
  10/10
 • Gameplay 8
  8/10
 • Kontrollere 10
  10/10
 • Lydspor/Musikk 7
  7/10
 • Gjennspillingsverdi 7
  7/10

Oppsummering

F1 2020 har stort forbedringspotensiale men er allikevel et stort steg i riktig retning. Jeg er også kjempefornøyd med den nye delen at delt skjerm, to spillere er tilbake. Det er første gang siden 2014 versjonen.

Det største problemet er at det blir fort for likt med andre år og det tiltrekker meg ikke til å spille det for mange timer om dagen. Jeg hadde håpet en litt mer unik framgang i karrieremodus og håper de tenker litt mer langsiktig i framtiden.

Overall
8/10
8/10

Pros

– Grafikken
– Delt skjerm modus, to spillere
– Mitt lag er en riktig vei i forhold til karrieremodus
– Bilene
– F2 karriere

Cons

– Evig lang vente skjerm!
– Litt for lite nytt
– Ikke kunne fjerne trenings delene eller redusere lengden på dem under karriere
– Blir fort veldig likt og gjentagende

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share