-3 C
Drammen
torsdag, november 30, 2023

Førsteinntrykk Bang-On Balls: Chronicles

Date:

Andre Nyheter

“Garden Life: A Cozy Simulator” Blomstrer på Spillplattformer Verden Over

Dette sjarmerende spill gir deg muligheten til å skape din drømmehage, møte fargerike karakterer og dele din kreative ånd med verden.

Årets høytidskjendis i World of Tanks har blitt annonsert

Vinnie Jones stepper inn som årets kjendis til World of Tanks sin høytidsfeiring.

Sesong 2 av Arcane kommer ut neste år!

Suksess animasjons serien fortsetter neste år :)

Manor Lords har endelig fått en lanseringsdato

Et spill som virkelig fanget interessen vår for en stund tilbake har endelig fått en lanseringsdato :)

Bang-On Balls er et spill jeg ville si er litt vanskelig å beskrive. Og etter bare noen få timer i spillet, har jeg innsett at dette er et spill jeg kommer til å bruke mer tid på fremover. Og jeg vil faktisk si at spillet har blitt lansert på et perfekt tidspunkt, nå som alle er på vei tilbake til en mer hektisk/normal hverdag hvor man kanskje ikke har den samme energien som man har hatt av å være hjemme uten å måtte rekke alt mulig.

Spillet faller i kategorien «dum moro», hvor du møter hjernetrim i reisen for å få samlet flest mulig orbs og få oppgradert utstyr og åpnet nye områder.

Til å begynne med tar spillet deg gjennom flere opplæringsnivå hvor du får lært ballen din å kjenne. Bevegelsene, angrepene og hoppene fremstår ikke som de mest avanserte, men jeg ville si at det er akkurat det jeg ville forvente av et spill som dette. Her er det ikke om å gjøre å bedrive sinnsyk knappekombo for å komme seg fremover, her er det mer å ha det moro! Ikke noe understreker det mer enn at du får hint om hvilke knapper du skal trykke når du skal utføre noen av de mindre brukte bevegelsene.

Jeg skal innrømme at det første brettet forvirret meg en del. Jeg forventet et veldig lineært spill, men dette er en plattformer med åpen verden. Og utførelsen av dette har overrasket meg så til de grader! Ikke bare klarer spillet å beholde tematikken i de forskjellige verdenene, det klarer også å flere ganger få meg til å humre over tingene jeg gjør. Og jeg gjør alt, og ingenting når jeg synes noe er så morsomt som dette.

Når vi først er inne på den åpne verdenen og tematikken, så kan jeg ikke unngå å nevne hvor utrolig vakkert dette spillet fremstår. Potet-PC-en min klarer så vidt minstekravene til spillet, og jeg var spent på å se hvordan spillet kom til å fremstå på denne. Men allerede i den første verdenen innser jeg at utviklerne har lagt sjelen i å lage en overbevisende verden med alt fra grønne enger til hav fylt med vikingskip. Og innimellom dette finner du kanskje en kirkegård, et marked og noen fangeleirer. Spillet er vakkert og detaljert. Og hvem hadde trodd at en haug med baller som angriper hverandre skulle se så bra ut?

Etter hvert som du har spilt deg gjennom spillet, låser du også opp oppgraderinger til ballen din. Og jeg tok meg selv i å virkelig grinde for å få fatt i alt fra barter til et annet skjold. Og det å se at tiden har flydd mens du har sittet og gjort dette er faktisk godt jobbet med tanke på hva settingen er: Baller som hopper rundt, sloss og løser puzzles.

Spillet er i mine øyne barnevennlig, og jeg tror man lett kan ha det moro gammel som ung med dette spillet. Det skal være samarbeids -og flerspillermoduser i spillet, men jeg har ikke aktivt testet dette. Jeg skriver aktivt fordi jeg på et tidspunkt opplevde å ha en annen spiller i verdenen jeg var i, uten at jeg mener å ha huket av for flerspiller på noe tidspunkt. Mitt inntrykk var at det var mer moro med en annen spiller, men det er mulig hen følte det annerledes siden jeg ikke var forberedt på å samarbeide og trodde det var en NPC først…

Når det gjelder kontrollene, så må jeg si at jeg føler det antakelig hadde vært lettere å spille på konsoll (eller med kontroll i det minste). Og kan hende er dette noe som blir litt som Mario i gamle dager, hvor man bytter litt på å spille? Her er det nemlig mye å gjøre, og jeg tror dette spillet er bedre med noen du kjenner slik at alle kan få seg en latter og løse en del av oppgavene som er mer krevende enn de enkleste.

Så konklusjonen min er at dette er et spill jeg føler jeg med stor sikkerhet kan plassere enten på topp eller på pallen i det minste over de beste spillene innen åpenverden-plattformer. Jeg håper at utviklerne fortsetter på den måten de har gjort til nå. For dette fungerer, ser bra ut og ikke minst er det utrolig moro!

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share