14.1 C
New York
fredag, mars 24, 2023

Førsteinntrykk – Spirit Lucky´s Big Adventure

Jeg klarte å skvise inn en 30 minutters hands-on session med Dreamworks Spirit Lucky´s Big Adventure under OG Unwrapped arrangementet. Her er tankene mine etter å ha spilt.

Selv om jeg nesten er 24-25 år utenfor demografisk mål, er jeg uten skam en fan av Outright Games. Ved hjelp av mine barn og barnslige samboer så har har jeg gjennomgått mange av deres prosjekter de siste årene, og har (oftere enn ikke) blitt igjen passende imponert. Det var ikke så lenge siden at tilknytninger for TV-serier / filmer for barn var noen av de mest kritiske spillene på markedet. Mange selskaper trodde at navnegjenkjenning alene ville skifte enheter, og kvaliteten på spillene hadde ikke noe særlig betydning.

Outright Games har nesten endret denne oppfatningen. Dette fokuset var tydelig på OG Unwrapped Spring 2021, en digital presentasjon jeg nylig hadde gleden av å delta på. Her skisserte forlaget hva de har under utvikling for resten av året, inkludert Dreamworks Spirit Lucky´s Big Adventure, basert på den populære Netflix-animasjonsserien og lansering sammen med den nye Spirit Untamed-filmen. Etter en halvtime med dette ryttereventyret er jeg overbevist om at barna mine vil elske det.

Det er umiddelbart tydelig at Lucky’s Big Adventure ikke bare er penger på Spirit-navnet. Som du kanskje har ventet deg fra Outright Games-titler, ser dette ut til å være et sunt, men fullt utstyrt eventyrspill med åpen verden. I spillet spiller du som en ung jente som heter Lucky og hennes partnerhest Spirit. Etter å ha funnet et skattekart blant moren sin sine ting, slår Lucky seg sammen med vennene sine, Abigail og Pru, for å spore opp skatten. Underveis vil Lucky lære mer om eventyrene i måneden og prøve å avsløre hestebanditter.

En halvtime er ikke lang tid i et åpent verdensspill, men på den tiden etterlot Spirit Lucky’s Big Adventure et godt inntrykk. Kunststilen og det visuelle, litt skarpere enn animasjonen fra Netflix-showet, men likevel umiddelbart gjenkjennelig, gir en innbydende verden å streife rundt i. Musikken, full av melodiske gitarakkorder, forsterket følelsen. Heste-animasjonen, noe som er så lett å ta feil, så utmerket. Det er en dag- og natt-syklus som endrer verdens fargepalett etter hvert som tiden går, og miljøet får en ny tone.

Det som ble klart i løpet av den 30 minutters spilletiden, er at Spirit Lucky’s Big Adventure kommer til å bli et veldig rent og sunt spill. Ikke at du trenger mye insentiv, men du må ta vare på Spirit. Når hesten sprinter, mister den utholdenhet. For å gjenopprette det, kan du enten føre Spirit til et vannkar eller – dette er den beste delen – gi hesten en kos. Nei seriøst. Hesteklemmer.

Min tid med Spirit Lucky’s Big Adventure viste også at dette vil være et tilgjengelig spill, selv for de som ikke er kjent med videospill. Kontrollformatens knappeformat og hva de gjør er til stede på skjermen med intuitive symboler som endres avhengig av miljøsammenheng. Det er også litt tidlig repetisjon – på vei frem og tilbake mellom en by – som jeg føler er der for å få spilleren vant til hestebevegelsen.

I løpet av en halvtime med spillet red jeg på hest, klemte en hest, løp en hest, hoppet en hest over noen gjerder, krysset en elv med en hest, møtte noen sære karakterer, tok noen bilder med et kamera i spillet og forfulgte en hestebråker i et “stalking oppdrag” som ikke var fullstendig søppel. Ja, du leste det riktig – det er et tailing-oppdrag som ikke bare fikk meg til å umiddelbart avslutte spillet. Visst, ikke alt dette landet for meg – som jeg sa, jeg er mer enn noen få år utenfor måldemografien – men jeg kunne absolutt se barna mine, spesielt datteren min, bli begeistret av det. Min korte tid med spillet antydet en anstendig narrativ boltring og en stor bred verden å utforske.

Spirit Lucky’s Big Adventure lanseres den 1 juni på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
19
Share