17.6 C
New York
fredag, juni 2, 2023

Hooded Horse har fått oppgaven å publisere RTS spillet Manor Lords

Manor Lords er et nytt RTS spill jeg har fulgt med på utviklingen i en liten stund nå, for grafikken og gameplayet fanget min oppmerksomhet tidlig. Og nå har utviklerne også fått seg en utgiver, nemlig Hooded Horse.

Manor Lords finner sted i en fullstendig simulert verden med vakker realistisk grafikk, hvor byer er utsatt for et dynamisk værsystem, sykdom og til og med hungersnød. Kamper er taktiske anliggender som involverer storskala enhetsformasjoner, der moral, tretthet og utstyr spiller inn.


Manor Lords er å finne på Steam og GOG, og har per nå ikke en lanserings dato riktig enda.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share