-0.9 C
New York
tirsdag, februar 7, 2023

Jeg har blitt venn med Peppa Gris

Bli med på et morsomt eventyr som Peppa Gris nye venn! Finn en karakter du liker og velg klær, ring Peppa og start en historie du forteller deg selv. Peppa foreslår stadig nye aktiviteter, som å hjelpe pappa gris med å finne brillene han har mistet, følge sporene i skogen, plaske i pytter og mye mer! Det er akkurat som å være i en episode av TV-serien, der alle favorittkarakterene dine gleder seg til å hilse på deg, bokstavelig talt! Hver spilløkt har noe nytt å tilby deg og Peppa, enten du drar til stranden, museet eller Potato City.

Kall meg gjerne gammel eller kanskje en “videreutviklet hardcore master gamer”, for jeg slet faktisk litt å skjønne hva jeg skulle gjøre for noe når jeg fikk prøve ut dette Peppa Gris spillet. Det var rett og slett for simpelt lagt opp, misforstå meg rett, dette er muligens helt perfekt for en person på 2-3 år. Kontrolleren er simple, oppgaven er så enkel som å utforske scenarioene helt selv sammen med Peppa og rett og slett trykke seg rundt og se hva som skjer. Det store spørsmålet, kommer spillet ut med norsk tale? Ja det gjør det, men nøyaktig hvem som har stemmene vet jeg dessverre ikke helt enda. Er litt vanskelig å si om det de kommer til å bruke stemmene bak Netflix versjonen eller NRK versjonen, eller om de kommer med helt nye stemmer igjen, ikke godt å si helt enda.

My Friend Peppa Pig blir lansert på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC den 22 Oktober 2021.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
1
Share