Ulvespill

Spillmagasin | Esport | LAN

Julekalender 2020 – Vinn en kopi av Microsoft Flight Simulator

I dagens luke så møter vi enda på et spill som har mottatt prisen for “Redaktørens Valg” nå i 2020, Microsoft Flight Simulator.

Jeg sliter med å se et spill som kan klare å treffe hjertet mitt så godt som dette.

Jeg sliter med å se et spill som kan klare å treffe hjertet mitt så godt som dette. Jeg er direkte stolt over å ha fått muligheten til å spille spillet og jeg blir å kose meg med spillet i lang fram i tid” – skriver vår anmelder i anmeldelsen våres av Flight Simulator som fikk en 10/10, som du kan lese her hvis ønskelig.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like oss på Facebook og fylle inn den lille informasjonen vi trenger, så er du med i trekningen av Flight Simulator. Det er flere måter å tjene mer poeng på for å øke sjansene dine for å vinne.

Vi lagrer ikke navn og epost adresse, det blir kun lagret under denne kampanjens formål om å kunne kontakte vinneren av konkurranse. Opplysninger blir automatisk slettet etter endt kampanje.
Premien er sponset av Microsoft

%d bloggers like this: