12.8 C
New York
søndag, april 2, 2023

Julekalender 2020 – Vinn en kopi av Microsoft Flight Simulator

I dagens luke så møter vi enda på et spill som har mottatt prisen for “Redaktørens Valg” nå i 2020, Microsoft Flight Simulator.

Jeg sliter med å se et spill som kan klare å treffe hjertet mitt så godt som dette.

Jeg sliter med å se et spill som kan klare å treffe hjertet mitt så godt som dette. Jeg er direkte stolt over å ha fått muligheten til å spille spillet og jeg blir å kose meg med spillet i lang fram i tid” – skriver vår anmelder i anmeldelsen våres av Flight Simulator som fikk en 10/10, som du kan lese her hvis ønskelig.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like oss på Facebook og fylle inn den lille informasjonen vi trenger, så er du med i trekningen av Flight Simulator. Det er flere måter å tjene mer poeng på for å øke sjansene dine for å vinne.

Vi lagrer ikke navn og epost adresse, det blir kun lagret under denne kampanjens formål om å kunne kontakte vinneren av konkurranse. Opplysninger blir automatisk slettet etter endt kampanje.
Premien er sponset av Microsoft

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
1
Share