6.7 C
New York
søndag, mars 26, 2023

Julekalender 2020 – Vinn en kopi av Minecraft Dungeons

Mitt første inntrykk levde absolutt opp til mine forventninger og som helt klart kommer til å bli en av mine favorittspill. Det at det gir muligheten til å utforske actionfylte nivåer og plukker med meg drøssevis av skatter på den episke ferden, for å redde landsbyboerne og bekjempe den onde Arch-Illager, gir en kul opplevelseles anmeldelsen her

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like oss på Facebook og fylle inn den lille informasjonen vi trenger, så er du med i trekningen av Minecraft Dungeons. Det er flere måter å tjene mer poeng på for å øke sjansene dine for å vinne.

Vi lagrer ikke navn og epost adresse, det blir kun lagret under denne kampanjens formål om å kunne kontakte vinneren av konkurranse. Opplysninger blir automatisk slettet etter endt kampanje.
Premien er sponset av Microsoft

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
4
Share