23.2 C
New York
lørdag, juni 10, 2023

Mobile Suit Gundam Extreme vs Maxi Boost On – Førsteinntrykk

Siden jeg ikke har spilt noen av de foregående spillene ble jeg tipset om å bruke god tid i 1v1 battles offline for å øve før jeg tok det store steget over i 2v2 multiplayer. Så der satt jeg. Med en armé ukjente roboter som er uvenner, å jeg vet ikke engang hvorfor.

Offline tok det mange timer før jeg klarte å vinne noe som helst. Det er også en split-screen modus hvor man kan spille mot venner, men jeg har ingen venner som vil spille dette spillet med meg. Det tok lang tid før jeg klarte å forstå hva som skjer rundt meg, hva de forskjellige knappene gjør og hva som er målet med spillet. Man kan velge mellom 183 forskjellige suits som alle har forskjellige angrep, forskjellige spesialiteter og egner seg til forskjellige spillestiler. Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke fant en spesiell suit som passet min spillestil, da jeg ikke helt klarte å beherske noen av de spesielt godt.

Bandai2

Etter å ha klart å vinne ett par ganger offline turte jeg å begi meg ut på multiplayer delen av spillet. Der gikk det galt. Mye kan tyde på at Bandai Namco har sendt ut mange koder til ivrige supportere og spillere som har fulgt de lenge. Jeg klarte ikke å vinne en eneste kamp iløpet av hele helgen. Jeg klarte heller ikke forstå hensikten bak spillet eller finne noe glede i å spille det. Det virket som om jeg møtte Veteraner og profesjonelle versus spillere i alle kampene, å mye kan tyde på at man må være to kapable spillere på hvert lag for å vinne, for ingen av mine uheldige teammates klarte å bære meg gjennom en kamp.

Spillet har en såpass bratt læringskurve, så det overrasket meg at de ikke har implementert noen form for tutorial selvom dette bare er en nettverkstesten. Jeg er nok redd for at det avskrekker veldig mange nybegynnere som fikk tilgang til testen fra å kjøpe spillet når det kommer ut. (Sånn som det gjorde med meg)

Bandai

Sønnen min på 4 år syntes alle lysene, skrikingen, musikken og robotene var kjempekule. Jeg derimot ble utrolig sliten og irritert over energinivået når alt jeg gjorde var å hoppe rundt, slå i løse luften å tape kamp etter kamp.

Jeg sier på ingen måte at det er ett dårlig spill, men for meg kan det føles litt som om First Price har laget en rip-off av Transformers, og at noen satt rundt ett bord og ropte ideer, hvor ABSOLUTT ALLE ideene har blitt med i spillet. Spill-serien har en stor fanbase som tydeligvis liker dette spillet veldig godt. De skryter høyt og lavt over antallet suits, animasjonene og musikken. Selvom det tydeligvis er ett mye mindre bibliotek med låter her enn i tidligere spill i serien. Jeg regner med at det kun er fordi dette er en testversjon. For dere Versus veteraner der ute så vil jeg bare beklage. Dette var ikke noe for meg. Til dere som aldri har spilt det før, å vurderer det, vær klar for mange timer med selvopplæring, tap, frustrasjon, kombinert med blinkende lys, 180 bpm musikk og skrikende stemmer i bakgrunnen.

Siden dette teknisk sett var en lukket nettverkstest så kan jeg i det minste nevne at jeg ikke merket noen problemer med hverken matchmaking eller stabilitet. Ifølge reddit var det en periode på lørdag da spillet lagget litt, å matchmaking tok litt ekstra tid. spillet var oppe og gikk under hele testperioden og jeg fant matcher iløpet av få sekunder.

Nå som testen er over skal jeg ta meg noen beroliggende å slappe av litt.

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share