-10.1 C
New York
lørdag, februar 4, 2023

Nei men, er det liv i dere også?

Dying Light 2 har vært i utvikling i årevis etter den vellykkede lanseringen av Dying Light i 2015, et zombiesparkour-spill med morsomme bevegelsesmekanikker og en spennende åpen verden.

Det spillet var veldig gøy. Jeg elsket hvor flytende å bevege seg gjennom byen, og hvordan dag / natt-syklusen påvirket volden til zombieanfallerne dine. Det andre spillet, som har forgrenende historielinjer og valg, en samarbeidskampanje og mye forbedret grafikk har vært en tittel jeg gleder meg veldig til, men vi har hørt nesten ingenting i et år eller mer nå utenfor kontroversen Chris Avellone.

Men en stor kunngjøring kommer denne torsdagen. Jeg mottok en Dying Light 2 mail og inne var det en plakat og en svart-lys lommelykt. Når det lyste på plakaten, avslørte det svarte lyset ordene “27. mai 21.00 CEST.”

Med andre ord kommer en stor kunngjøring denne torsdagen, og hvis jeg måtte satse, vil jeg si at vi endelig vil lære når spillet faktisk slippes. Vi vil også sannsynligvis se mer av det i aksjon og lære litt mer om verden, historien og spillingen.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
1
Share