17.7 C
New York
fredag, juni 9, 2023

Resident Evil 3 – Anmeldelse

Etter at jeg torturerte meg selv ved å spille igjennom Resident Evil 2 ifjor, så fant redaksjonen i Ulvespill ut av det var en genial ide å la meg få gjennomgå en gang til i år med Resident Evil 3.

Navn: Resident Evil 3
Utvikler: Capcom, M-Two
Publisher:
Capcom
Tilgjengelig på: PlayStation 4, Xbox One, PC
Omtalt på: PlayStation 4 Pro
Lansert: 03.04.2020
Vi har fått en kode av dette spillet ifra publisher for å kunne skrive en anmeldelse.

Resident Evil 3 er en remake av det orginale spillet Resident Evil 3: Nemesis som kom ut i 1999, hvor vi følger S.T.A.R.S agenten Jill Valentine sin overlevelse mot ett intellegent monster kalt Nemesis som er ute etter alle S.T.A.R.S agentene. Jeg trenger ikke å gå så veldig mye mer innpå selve historien i Resident Evil 3, da det er den samme historien som den orginale, og hvis ikke har fått oppleve den enda, vell, det er en Resident Evil historie, og det er ikke ment på den negative måten.

1195025e1d82d8aaedc5.30099517-RE3_Jill_Mikhail

Når jeg først er inne på tema negativ, det er veldig lite negative ting jeg har å si om remaken av Resident Evil 3. Personlig så synes jeg det er super negativt at slike spill som dette fanger min interesse, og er utrolig morsomt å spille i tillegg, skal sies at den bleieavtalen jeg har på Kiwi har vært flittig i bruk i det siste. Spøk til side, hvis du er den type person som kun spiller igjennom ett spil kun en gang for å opplevel historien, så kan Resident Evil 3 være litt skuffende for deg. For historiedelen er ganske så kort og går fort å spille igjennom, det som er med Resident Evil er at det er lagt opp til at du skal spille det igjennom flere ganger på forskjellige vanskelighetsgrader og ikke minst finne og løse alle hemmelighetene som ligger rundt omkring.

1195025e6b64464c78d1.51994036-RE3 RC Demo Mr Charlie

En annen ting som irriterte meg en del, noe som kan ha litt med TV’n min å gjøre også forsåvidt, er brightness. Det er en del mørke sekvenser i spillet, enten om det er cutscenes eller områder jeg må utforske, på noen punkter så var det ufattelig mørkt at det var umulig å se hva jeg drev med, selv da hadde jeg på full brighness på både spill innstillinger og TV innstillinger. Kan også sikkert ha noe med at jeg var super pingle den dagen og spilte dette på dagtid, men føler også at det er en liten negativ ting, at det begrenses til å kun få spilt på kveldstid. Resident Evil fans ikke kutt av meg ballene riktig enda, for jeg har en negative ting å nevne, og det er om han godeste Nemesis.

Etter så mye hype om det skumle monsteret i Resident Evil 3 så ble jeg ufattelig skuffet over han etter første møte. Ja han er skikkelig bad ass og så og si umulig å drepe, men jeg følte ikke det samme adrenaline rushet eller skrekken jeg hadde når jeg spilte Resident Evil 2 ei heller Biohazard, kan vell si at “skrekk appealen” til Nemesis ikke var helt der.

Så hvis jeg kan få tilbake nøttene mine nå, så skal jeg fortsette å fortelle om alt det positive jeg har å si om Resident Evil 3, fordi det er en mye bra med dette spillet. Capcom’s nye spill motor RE Engine gjør en dundranes god jobb når det kommer til gameplay flyt og det visuelle. Animasjoner er av en helt annen verden, byen i sin helhet får sitt eget preg av nydelig lys setting og gir detaljer som små bakgater ett ekstra kald guff oppover langs ryggen. Jeg syntes at jobben de hadde gjort med Resident Evil 2 var ekstremt imponerende, men jaggu meg så klarte de å gjøre det igjen. I det orginale spillet så er kamera fastsatt i forskjellige posisjoner, det er ikke tilfelle i denne remaken, kamera er nå plassert likt som standard tredjepersons adventure spill og flyten og responsen på det er ufattelig god. Grafisk og teknisk sett, så føles Resident Evil 3 ut som ett helt nytt spill.

1195025e7dab4c59e211.59259740-RE3_Jill Trailer_Jill 2

Glemte faktisk å nevne Resident Evil: Resistance ovenfor, og det er vell egentlig en ganske så god grunn til også derimot. Resistance er flerspillermodusen som følger med Resident Evil 3 for de som er litt sultne på litt ekstra innhold og gjenspillings-verdi. Husker du når Uncharted 2: Among Thieves kom ut, fantastiks historie og en flerspiller del som bare var der? Litt det samme scenario denne gangen også. Resistance er derimot interessant de første minuttene man spiller den hvor man skal stoppe motstanderen med å finne veien ut av bygningen.

En spiller har kontroll over alle video overvåkings kameraene og kan spawne inn forskjellige fiender som zombier, hunder, feller og turrets, alt for å stoppe de fire forsøkskaninen å utslippe. De fire andre derimot må løse oppgaver likt som Escape Rooms innen en hvis tid og rømme fra bygningen uten å dø selvfølgelig. Interessen min dalte rimelig fort på denne delen av spillet, og følte mer og mer at denne bare er der.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Du kan få mer informasjon på hvordan vi setter score på våre anmeldelser her under vår omtale policy.

  • Remake Score 9
    9/10

Oppsummering

Resident Evil 3 er en fantasisk remake i den grad at det føles ut som ett helt nytt spill. Du vil få en god Resident Evil opplevelse med masse forskjellige oppgaver å løse, samt kampen mot monstre er utrolig tilfredstillende når man får det til. Et tips derimot, skaff deg bleieavtale hos Kiwi.

Overall
9/10
9/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Pros

  • Grafisk nydelig
  • Føles ut som ett helt nytt spill
  • Kontrollene er responsive
  • En opplevelse som er verdt, hvert eneste sekund

Cons

  • En playthrough kan virke i det korteste laget
  • Litt skuffet over “skrekk appealen” til Nemesis
  • Lys setting og innstillinger kan være litt i det mørkeste laget i noen områder som gjør det litt uspillbart.
Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share