-1.2 C
Drammen
torsdag, november 30, 2023

Resident Evil: Village – Førsteinntrykk

Date:

Andre Nyheter

“Garden Life: A Cozy Simulator” Blomstrer på Spillplattformer Verden Over

Dette sjarmerende spill gir deg muligheten til å skape din drømmehage, møte fargerike karakterer og dele din kreative ånd med verden.

Årets høytidskjendis i World of Tanks har blitt annonsert

Vinnie Jones stepper inn som årets kjendis til World of Tanks sin høytidsfeiring.

Sesong 2 av Arcane kommer ut neste år!

Suksess animasjons serien fortsetter neste år :)

Manor Lords har endelig fått en lanseringsdato

Et spill som virkelig fanget interessen vår for en stund tilbake har endelig fått en lanseringsdato :)

Det er ikke mange årene siden jeg virkelig kunne sette meg ned foran TV’n i mørket og kose meg med skrekkspill. Men som årene har flydd av gårde og jeg begynner å innse og ikke minst føle meg “yngre” for hvert år som går, så har min toleranse for skrekkspill drastisk falt ned, eller er det kanskje fordi spill utviklere begynner å virkelig få teken på å lage spill?

Resident Evil utvikler laget hadde en liten presentasjon her om dagen hvor de viste frem mer av kommende Resident Evil 8 eller Resident Evil Village som det heter, og blant annonseringene så lanserte de også ut en demo på PlayStation 5 kalt “Maiden” som jeg nå har spilt igjennom etter mye angst og svetteanfall.

“Maiden” som jeg nå har spilt igjennom etter mye angst og svetteanfall.

Det aller første som traff meg når jeg startet opp spillet og som garantert kommer til å treffe meg på opptil flere spill fremover på PlayStation 5 og Xbox Series X er grafikken. Nå skal det også nevnes at mine mistanker om at demoen “Maiden” var mer fokusert på grafiske elementer enn selve gameplayet, så fikk jeg det bekreftet på slutten når teksten “Thanks for playing this graphical showcase”.

Hjernen min blir forvridd her, skummel men sexy, ligg unna men kommer bort for det..

Grafisk vakkert, ja det skal utviklerne bak Residen Evil ha, med hjelp av RE Engine blir veldig mange av 3D objektene fotorealistisk til en viss grad, og ikke minst krystallklare teksturer og lys setting. Demoen i seg selv tar ikke så lang tid å fullføre, kanskje rundt 20-30 minutter totalt med simple men engasjerende oppgaver å løse. Ja det grafiske imponerte godt og er ett godt eksempel på hvorfor man burde spille dette spillet på PlayStation 5, men det som virkelig kommer godt frem i demoen er lyd designet, og gud av meg for noen fryktelige lyder, og da mener jeg det på en positiv måte. Omtrent hver eneste lyd effekt av gammelt treverk som knirker, skritt av personer som går og lusker rundt, vanndrypp og en masse mer lyd effekter som virkelig setter stemningen til “runder jeg hjørnet der så dauer jeg, det er jeg sikker på!”.

“runder jeg hjørnet der så dauer jeg, det er jeg sikker på!”

Det skal nevnes at denne korte demoen er ekslusiv i form av at karakteren vi spiller mest sannsynligvis ikke er med i selve hovedspillet, samt at det er kun løpe-og-gjemme seg mekanikk som vi får gjort. Selve skytemekanikken og kamp systemet får vi ikke utforske akkurat nå. Det skal også nevnes at oppgavene man må løse her er ganske simple men fortsatt kreative, så det er ganske tydelig at det kun er en smakebit vi får her og jeg håper på lik linje som Resident Evil: Biohazard at oppgavene blir enda mer kreative og hjernebry. Jeg kommer til å hate meg selv for dette denne gangen også, men blir det ikke jeg som anmelder spillet når det kommer ut i mai så kan det fort forekomme at jeg kjøper det uansett.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share