-1.2 C
Drammen
torsdag, november 30, 2023

Rykter tilsier at Horizon Forbidden West kan bli utsatt til 2022

Date:

Andre Nyheter

“Garden Life: A Cozy Simulator” Blomstrer på Spillplattformer Verden Over

Dette sjarmerende spill gir deg muligheten til å skape din drømmehage, møte fargerike karakterer og dele din kreative ånd med verden.

Årets høytidskjendis i World of Tanks har blitt annonsert

Vinnie Jones stepper inn som årets kjendis til World of Tanks sin høytidsfeiring.

Sesong 2 av Arcane kommer ut neste år!

Suksess animasjons serien fortsetter neste år :)

Manor Lords har endelig fått en lanseringsdato

Et spill som virkelig fanget interessen vår for en stund tilbake har endelig fått en lanseringsdato :)

En innsider har hevdet at de har hørt at Horizon Forbidden West blir forsinket til 2022.

Som rapportert av VGC ,snakket GamesBeat-reporter Jeff Grubb om tilstanden til Horizon Forbidden West under sin siste GrubbSnax Giant Bomb podcast. I podcasten uttaler han at han har hørt at spillet kan bli forsinket til 2022, mens han også sier at en State of Play kan komme i september.

På podcasten sa Jeff Grubb: “Jeg har hørt, ikke sikkert, men jeg har hørt at det kommer noe i september og … Jeg prøver å diskutere om jeg vil være den som sier dette … Jeg tror” det spillet ‘kommer til å bli forsinket til 2022. Jeg vet ikke sikkert, jeg tror det fortsatt er uavklart, men jeg tror det lener seg mot Horizon Forbidden West i 2022. Jeg tror de vil ha en september State of Play å si, “her er de andre tingene vi kommer til å ha om høsten. Her er det en rekke spennende ting, ikke bekymre deg”, men så tror jeg Horizon Forbidden West kommer til å være 2022. “

Sony har vært relativt stille når det gjelder Horizon Forbidden West, så en forsinkelse ut i 2022 kommer sannsynligvis ikke som noen stor overraskelse. Da sist spurt om tilstanden til spillet, sa sjef Herman Hulst for PlayStation Studios at det var på vei å bli utgitt i 2021, men ville ikke love at det ville komme til den utgivelsen.

Jeff Grubb sier her at han har hørt rumbling om en forsinkelse, og ikke at det er en bestemt ting. Grubb kommenterte senere et innlegg i GamingLeaksAndRumours subreddit og sa: “Hei, jeg sa i utgangspunktet dette. Jeg prøvde å presisere at dette er det jeg hører og ikke at det er en sikker ting.”

Grubb uttaler også her at han tror at en State of Play vil skje en gang i september, sannsynligvis til å vise Horizon og kunngjøre at den får en forsinkelse. Den neste State of Play har ryktes siden E3, med innsidere som hevder at den vil være fokusert på Final Fantasy 16.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share