-0.9 C
New York
tirsdag, februar 7, 2023

Julekalender 2020 – Vinn Call of Duty Black Ops Cold War til PlayStation Cross Gen

Det er lille julaften, og vi deler ut den siste koden vi har liggende til årets Call of Duty spill. Det er kanskje middelmådig etter min mening etter jeg skrev anmeldelsen av spillet, men jeg klarer fortsatt ikke å legge det fra meg. Så meld deg på dagens luke og bli med meg på Zombie modusen.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like oss på Facebook og fylle inn den lille informasjonen vi trenger, så er du med i trekningen av Call of Duty: Black Ops Cold War. Det er flere måter å tjene mer poeng på for å øke sjansene dine for å vinne.

Vi lagrer ikke navn og epost adresse, det blir kun lagret under denne kampanjens formål om å kunne kontakte vinneren av konkurranse. Opplysninger blir automatisk slettet etter endt kampanje.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
1
Share