3.2 C
New York
fredag, januar 27, 2023

NHL 21 – Førsteinntrykk

Mine kunnskaper av hockey er ekstremt begrenset. Jeg vil si at jeg med hundre prosent enighet med meg selv, at jeg var nok kanskje ikke den riktige personen å sende på arrangementet til EA. Når de skulle vise frem og la oss prøve ut det neste spillet i NHL serien.

Som nevnt så er mine kunnskaper veldig begrenset, det er så begrenset at jeg vet at det foregår på skøyter og at det er en liten forsteina snusboks de prøver å slå inn i bitte små inngjerda hundehus, hvor det står en polstra gladiator foran inngangen. Jeg vet at det er en nordmann som har gjort det bra på ett utenlandsk lag, husker ikke navnet hans og jeg kjenner til kun to norske hockey lag, det er garantert mange flere, men jeg kjenner kun til Frisk Asker (bare på grunn av at min eks kjæreste heiet på de) samt Vålerenga. (Også på grunn av kjennskaper i familien som spilte på det laget, jeg ser på deg Follestad)

Samme som med mange andre sportspill fra EA, som for eksempel FIFA, så lanseres NHL med ny utgave hvert år. Så hva er egentlig nytt med årets utgave av NHL?

Spillere kan starte karrieren før NHL Draft i enten CHL, Memorial Cup eller Europa, da de snoker seg opp draft boards og tar sikte på å bli en av de mest ettertraktede spillerne i verden. Utkast-posisjon og utkast-status vil ha en direkte innvirkning på ‘rookie år’ forventninger, så vær forberedt på å leve opp til forventingene. Det er også blitt lagt til nye ting under ‘Be a Pro’ modusen. Viktige øyeblikk vil føre til virkningsfulle samtaler med media, lagkamerater, trenere, daglige ledere og mer.Basert på en spillers svar, vil personligheten deres begynne å vokse, enten de ønsker å trend mot en trygg superstjerne eller en rolig lagspiller. Merkevare, ledelse og likhet vil alle bli påvirket basert på samtaler.

Underveis på presentasjonen vi fikk fremvist, så ble det vist frem masse fancy forskjellige nye måter å trikse på, som for eksempel “bankshots” hvor da denne snusboksen blir slått inn mot veggen, og spilleren går da rundt motstanderen og tar imot snusboksen igjen bak han. Det var mye forskjellige metoder med å sende passninger, skyte og trikse på. Men når vi da endelig fikk lov til å begynne å spille selv, så begynte problemene mine å dukke opp.

Er det en ting som er sikkert, NHL 21 er så absolutt ikke vennlig mot nye spillere av spillserien. Spesielt hvis du har “FIFA kontrollerne” i blodet og forventer at ting skal fungere på samme måte. Jeg slet så hardt med å bare finne ut av hvordan jeg sendte grunnleggende passninger og hvordan jeg i det hele tatt skulle vinne disse en mot en duellene for å starte opp spillet, og ikke minst, hvordan jeg skulle klare å skyte. Det tok ganske lang tid for min del å finne ut av hvordan ting fungerte, kontrollene er ikke lett satt opp, og det er meget avansert i mine øyne. Bare det med å sende passninger og skyte så må du time og tilrettelegge det og det andre ved å bruke høyre joystick (R3). Men selv med disse vansklighetene så hadde jeg det morro med å spille mot CPU og andre venner som er like grønne på NHL som meg.

NHL 21 kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 16.Oktober, og hvis du forhåndsbestiller spillet nå, så får du også tilgang til det gamle spillet NHL 94.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share