16 C
Drammen
torsdag, september 28, 2023

NZXT Kraken X73 RGB – En konsoll gamers monterings prosess.

Date:

Andre Nyheter

MSI Lanserer IMMERSE GH50 WIRELESS Gaming Headset

MSI joiner gaming headset markedet :)

Bowers & Wilkins Lanserer Ny Premium Hodetelefon: Px7 S2e

Bowers & Wilkins kommer med mye lovnader om de nye hodetelefonene sine!

Den populære serien fra Australia kommer endelig som et videospill!

Småbarnsforeldre vet meget godt hvor bra dette kan bli! :D

iPhone 15 kommer til å ha RayTracing

Du kan spille spill som Resident Evil 4, Resident Evil: Village og Assassin's Creed: Mirage på den nye iPhonen

Denne artikkelen er ikke vår hovedanmeldelse av NZXT Kraken X73 RGB, (den finner du her) men viser prossesen på hvordan det gikk under monteringen. Spesielt fordi dette var da første gang jeg (Kim) kastet meg ut i PC verden og skulle montere opp dette på “egenhånd”. Jeg hadde selvfølgelig med meg en person til som support som kan dette slik at ting ikke skulle gå helt til helvete med PCn min og ikke minst produktet jeg skulle anmelde. Så enjoy prossesen, for jeg er sikker på at jeg ga min PC support partner hjerteinfarkt en åtte-ni ganger i løpet av monteringen.


Denne var ikke dum

Som nevnt i introduksjonen, jeg er hovedsakelig en konsoll gamer og har så vidt tippet tåa mi i PC verden. Derfor valgte jeg å ringe etter litt bistand fra Joakim i redaksjonen vår som har litt mer peiling på PC enn det jeg har slik at ting ikke skulle gå helt til helvete. Og hans første tanker når vi starter setter vell egentlig preg på resten av monteringen. Når vi begynte å ta frem alt av deler og gjorde bordet klart for hardt gamer arbeid, så legger jeg merke til en liten plastboks som definitivt var hendig å bruke underveis, nemlig verktøy som passer til PCn.

Du kan ikke ta bilder når den ser sånn ut

Joakim Ulvær – Ulvespill PC avd

“Når vi begynte så legger jeg fort merke til at, <<Nå må du rense kassa di Kim>>. Du kan ikke ta bilder når den ser sånn ut.” Joda det går så fint så sier jeg til han mens jeg river opp plastikken rundt Kraken X73 pakken og finner frem luft på boks for rensing av PCn. Og da mens Joakim sitter og planlegger en del steg fremover på hva vi skal gjøre, jo da sitter jeg og blåser ut all den lille luften som er igjen på boksen på Joakim slik at han får metall smak på tunga.

Jeg kaster meg over kabinettet for å begynne demonteringen og river av plasten på alle delene på den nye kjøleren som skal settes inn, i sidesynet så ser jeg at Joakim begynner å få sitt første hjerteinfarkt i en alder av 25. “HVA ER DU DRIVER MED KIM, DU KAN IKKE GJØRE SÅNN, DETTE ER DYRT!” hører jeg fra en redselsfull Joakim. Jeg skulle bare gjøre alt klart jeg, så jeg la alt “pent ned igjen” og ventet pent og pyntelig på hva slagplanen vår skulle være. Fordi, kabinettet mitt var litt mindre enn antatt, så vi måtte planlegge litt på hvordan vi skulle få denne kjøleren inn.

Først ut så måtte jeg jo selvfølgelig fjerne den gamle Air Cooler systemet jeg hadde, samt at jeg også måtte fjerne to andre vifter med RGB lys som jeg hadde montert inn tidligere for å gjøre klar plass for radiatoren. Så nå skulle man tro at man bare kunne skru på plass de nye viftene på radiatoren og plotte denne inn i kassa, men NEIDA!, nederst i kassa så hadde jeg jo harddiskene mine koblet til i et lite metall bur som absolutt ikke ville rikke seg med det første. Men med litt jukking frem og tilbake så gled den heldigvis litt raskt ut, slik at metallet var varmt og godt nok til å skli den nye friske radiatoren på plass.

Selv etter å ha fjernet harddiskene, fjernet to vifter og fjernet det gamle kjølesystemet, så fant jo kabinettet mitt ut at det var jo ikke nok det, så jeg måtte også ta ut grafikk kortet i tillegg slik at jeg fikk dyttet på plass det nye kjølesystemet.

Neste problem nå, nå som det nye kjølesystemet var på plass, det var å finne ny plass til harddiskene, noe som egentlig ikke ble noe problem da jeg hadde en bracket bak kassa som gjorde at vi kunne montere de på baksiden. Resterende vifter ble montert ut og montert inn igjen slik at de satt til å blåse luften i kabinettet ut, da det nye kjølesystemet ble montert inn for inntak av luft.

Det var noen kabler som virkelig var laget til å passe på millimeteren, men det gikk, samt at vi trengte også å finne opp manualene til hovedkortet og andre ting i kabinettet for å finne ut av hvor diverse kabler skulle kobles til, så takk gud for at tech support Mr. Ulvær var på plass for å bistå. Skal helt ærlig si at jeg hadde funnet ut av det til slutt, men det hadde da definitivt tatt mye lengre tid enn det vi brukte totalt under hele monteringen vi gjorde sammen nå. Sammen nå med litt opplæring så brukte vi totalt 3 timer.

Slutt resultatet ble nydelig, og ikke minst etter første øyekast på pumpen, så fikk jeg endelig lov til å rive av plastikken på glasset!

Flere bilder fra monteringen

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share