7.1 C
Drammen
søndag, september 24, 2023

OlliOlli World – Anmeldelse

Date:

Andre Nyheter

Bowers & Wilkins Lanserer Ny Premium Hodetelefon: Px7 S2e

Bowers & Wilkins kommer med mye lovnader om de nye hodetelefonene sine!

Den populære serien fra Australia kommer endelig som et videospill!

Småbarnsforeldre vet meget godt hvor bra dette kan bli! :D

iPhone 15 kommer til å ha RayTracing

Du kan spille spill som Resident Evil 4, Resident Evil: Village og Assassin's Creed: Mirage på den nye iPhonen

EAs nye rally spill med Codemasters har blitt annonsert

Skaperne bak blant annet den kjente DiRT serien har annonsert sitt nye WRC prosjekt

Jeg har prøvd flere ganger å komme inn i OlliOlli-spillene, og hver gang spratt jeg rett av. Jeg skjønner at det er en elsket serie, og den enkle tolkningen av skating, den perfekte skateboard-linjen appellerer til meg, men det er noe så klinisk med skildringen. Bare det å komme seg gjennom opplæringen er utmattende. Jeg forstår at det er en slags avtale som er lett å lære og vanskelig å mestre, og det er det som gjør det tiltalende, men et spill må få hektene i meg før jeg bryr meg nok til å mestre det.

Navn: OlliOlli World
Utvikler:
Roll7
Utgiver:
Private Division
Lansert:
08.02.2022
Tilgjengelig på: PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5
Omtalt på: PlayStation 5
Fått via: Vi har fått en kode av dette spillet fra utgiver eller PR selskap for å kunne skrive en anmeldelse.

Jeg tipper jeg ikke er den eneste personen som traff denne veggen, men OlliOlli World virker spesialbygd for å løse det problemet. OlliOlli World unngår de generiske 2D-designene til de tidligere spillene, og bruker magien til 3D for å legge til litt sårt tiltrengt grafisk jazz. Dessuten har spillet fått et bedre system for progresjon, en radikal fortelling og noen ekstra trekk under panseret.

Radlandias verden trenger en ny Skate Wizard, siden deres nåværende pensjoneres. Skate Wizards jobb er å kommunisere med skategudene i Gnarvana. Som en som nettopp begynte å eksistere for et øyeblikk siden, har du blitt valgt ut av en gruppe mennesker for å se om du har Skate Wizardy som er nødvendig for rollen.

Du reiser gjennom fem verdener i din søken, og plukker opp nye ferdigheter mens du går, i et forsøk på å møte alle skategudene og kanskje henge med dem.

Hvis du ikke er kjent, er OlliOlli-spillene sidescrollere som gir deg oppgaven med å komme deg fra venstre side av nivået til høyre side på den mest mulige måten. Det er et flott lite system, som tar det pinnebaserte trikssystemet fra EAs Skate-serie og bruker det på formen for dø-og-prøve side-scroller. På en måte koker det skateboarding ned til det aller mest nødvendige. Du blir presentert med en syk linje, og du må rett og slett spikre den.

På overflatenivå overhaler OlliOlli World seriens estetikk. Den sterile nivåvalgmenyen har blitt erstattet med et verdenskart, og selv om den fortsatt stort sett er lineær, har sideoppdrag erstattet proffstadiene.

Som tidligere nevnt, har spillet byttet ut parallakse-bakgrunnene for en fullstendig 3D-verden. Dette gagner det på noen få måter; verdenene er lettere å lese, ettersom det er mer tydelig hva som er en slipeskinne og hva som er fast grunn. OlliOlli World ser også bra ut, men bakgrunnene er vanligvis malt i en begrenset palett for å redusere distraksjoner. Enda viktigere, men det er et tilpasningssystem som gir bedre belønninger for å fullføre valgfrie mål og oppnå høye poeng utover store pikk-poeng.

Du vil låse opp nye brett og antrekk til en ganske anstendig hastighet. Jeg hoppet generelt over å fullføre målene med mindre det var noe jeg faktisk ønsket å ha på meg, så det bidro til å holde meg videre gjennom spillet. Det er en stor forbedring sammenlignet med når jeg droppet det to verdener fordi jeg ikke var interessert i å klatre på topplistene.

Kjernespillet er ganske kjent. Det er mindre vekt på å finne en landing – OlliOlli World gir deg ikke engang den opplæringen før den andre verden – noe som gjør at den føles mer tilgjengelig. På samme måte har sjekkpunkter blitt lagt til nivåene, men du blir belønnet for ikke å bruke dem.

Når det gjelder triks er det noen tillegg. Grabber er lagt til, som komplementerer quarterpipes og.forgrenede stier. Du kan også finjustere grinds ved å bruke den riktige pinnen, og selv om dette er begrenset, er det en annen farge i fargestiftboksen din. Mangelen på grep i de forrige spillene virket som en forglemmelse, og OlliOlli World føles mer komplett på grunn av dens inkludering.

Selvfølgelig, jo mer du lærer, jo mer er det å få fingrene vridd opp. Hver ferdighet blir imidlertid gitt deg gradvis gjennom hele spillet. Da OlliOlli World bestemte seg for å gi meg en leksjon i manualer, brukte jeg dem allerede og trodde feilaktig at det var en duplikatopplæring. Det hele handler om å bli komfortabel med kontrollene, bit for bit, så kan du gå tilbake og skyte for den høyeste poengsummen hvis den slags snur kortstokken din.

Nivåene i seg selv er veldig morsomme. De senere stadiene føles virkelig som om de presser deg til kanten av kontroll, mens du navigerer i en berg-og-dal-bane av spor. En del av moroa er å lære å lese stadiene og reagere i fart. Hjernen min har ofte ikke den slags korttidshukommelse, så det å gå fra grep til manualer til grinds resulterer vanligvis i at jeg spiser skitt. Eller enda verre, jeg trykker ved et uhell på omstart-knappen, selv om den ikke er i nærheten av pumpeknappen.

Jeg ble aldri frustrert over OlliOlli World, selv om noen av hoppene var spredt, og krevde perfekt timing. Selv når jeg forsøkte en del av et nivå, som femti ganger fordi jeg må fullføre et mål for å få oppnådd alle mål. Det er en blanding av det kjølige lydsporet, det konsentrasjonstunge spillet og det behagelige estetikken. Jeg syntes det var vanskelig å være sint på det. Den er polert og godt designet, så jeg følte alltid at jeg bare hadde de dumme tomlene mine å skylde på.

Selv om jeg kanskje har prøvd og mislyktes i å glede meg over tidligere OlliOlii-spill, sugde OlliOlli World meg virkelig til seg. Det føles som om dette burde være inngangspunktet for nykommere til serien, men jeg tror også at det er et så overlegent produkt at det ville gjøre det bra. tilbake til sine forgjengere vanskeligere.

Til slutt kan jeg imidlertid ikke si hvordan folk som allerede har mestret de to første spillene vil føle om den ekstra tilgjengeligheten. Fra mitt synspunkt har ikke kjernen i OlliOlli-spillet endret seg, men jeg har aldri gravd i nyansene før. Enkelheten til de to første kan være mer tiltalende for noen. På samme måte kan tegneseriebildet slå av noen mennesker hvis de tar siderullende skatere på alvor.

Fra perspektivet til en som alltid respekterte, men ikke kunne trenge gjennom serien, føles OlliOlli World perfekt. Jeg var oppslukt i lange perioder og spiste absolutt meg gjennom tittelen. Jeg er klar til å gå videre, i stedet for å presse på for å bli ferdig, men jeg tror det er en del av skjønnheten. Det er noe for enhver smak, enten du har et konkurransefortrinn eller bare ønsker å nå Gnarvana.

Lurer du på hvordan vi setter score på spillene vi anmelder? Da kan du sjekke ut vår anmeldelse policy her.

 • Historie 7
  7/10
 • Grafikk 9
  9/10
 • Gameplay 9
  9/10
 • Kontrollere 10
  10/10
 • Musikk/Lydspor 8
  8/10
 • Gjenspillingsverdi 8
  8/10

Oppsummering

Imponerende innsats med noen få merkbare problemer som holder dem tilbake. Vil ikke forbløffe alle, men er verdt tiden og pengene.

Overall
8.5/10
8.5/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Pros

 • Tøff, men utrolig morsom skateboarding
 • Vanedannende scorejagende gameplay
 • Morsomme utfordringer i hvert trinn
 • Topp presentasjon
 • Karakterer blåser liv i spillet
 • Lavere terskel for nybegynnere

Cons

 • Sporadiske nervøse animasjoner
 • Noen forglemmelige karakterer
 • Tilpasningsgrensesnittet er litt travelt
 • Fortsatt ganske vanskelig for nykommere til tross for endringer
Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Jeg har prøvd flere ganger å komme inn i OlliOlli-spillene, og hver gang spratt jeg rett av. Jeg skjønner at det er en elsket serie, og den enkle tolkningen av skating, den perfekte skateboard-linjen appellerer til meg, men det er noe så klinisk med...OlliOlli World - Anmeldelse
Total
0
Share