17.7 C
New York
fredag, juni 9, 2023

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay er overraskende underholdene

Det er ikke alle barnespill som fenger godt hos de voksne, nå vet ikke jeg om det bare er jeg som rett og slett bare har blitt super barnslig siden jeg har fått min egen datter som snart er 2 år. Men under Outwright sitt presse arrangement så fikk jeg prøve ut litt forskjellige kommende barnespill fra Outwright Games, et av de var Paw Patrol: Mighty Pups.

Det ble påpeket opptil flere ganger at vi må huske at spillene vi nå fikk prøve ut er ment for små barn, noe som jeg vil antyde er på grunn av simpelheten rundt hvordan spillene er bygd opp. Men man skal ikke kimse av barnespill, Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay har en gjennomsnittlig god grafikk som virker veldig tro mot sitt kildemateriell, også ved stemmeskuespill, musikk og lydspor.

PP 2 - Mighty Puppy 2

Kort fortalt på hva Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay er for noe
Utviklet av spillstudioet Drakhar Studio, tidligere kommet ut med spill som Ginger Beyond the Crystal, Plasmaniacs og Kambu. Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay er et 3D eventyr plattformer spill, hvor opptil to spillere kan samarbeide seg imellom på samme skjerm. Det har lanseringsdato den 6.November 2020, og vil komme ut på PlayStation 4, Xbox One, PC og Nintendo Switch. Det er fortsatt noe uklart om vi får noen nordiske stemmer (Norsk, Svensk, Dansk, Islands og Finsk) da det har vært utfordrende med å spille inn stemmer på grunn av corona viruset.

Selv om spillet i seg selv er enkelt, og kanskje ikke fullt så utfordrende for min del, så vil jeg tro at vanskelighets nivået og spillmekanikken er balansert nok til at det burde være underholdnings verdi for barn rundt 2-3 år og oppover, spesielt for de som er glad i animasjons serien fra før av. Men man skal aldri kimse av spill selv om hvor simpelt det er, for under presse arrangementet så satt jeg og lo litt for meg selv mens jeg spilte. Level designet er simpelt, men de klarer fortsatt å gi deg den følelse av å ha oppnådd noe spesielt. Spillmekanikken er simpel med noen få kontrollere som å bevege seg rundt og hoppe, med mulighet å kunne bytte mellom to forskjellige karaktere med hver sin spesielle ferdighet. Av de jeg fikk prøvd ut så var det en som kunne grave og en annen som kunne borre med drill.

PP 2 - Mighty Puppy 6

Totalt sett så kommer det til å bli syv forskjellige oppdrag samt syv forskjellige mini spill som blir tilgjengelig når spillet lanseres den 6.November. Alle åtte valpene blir tilgjengelig (Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma og Tracker)
Jeg vet ihvertfall at når dette kommer ut, så skal jeg sette meg ned med datteren min og spille det ene danse spillet som er et av de forskjellige mini spillene som blir tilgjengelig. Tenk deg en blanding av Guitar Hero og Dance Dance Revolution.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share