15.7 C
Oslo
søndag, juli 3, 2022
spot_img

Star Renegades – Anmeldelse

Star Renegades er et strategirollespill om å vinne over kunstig intelligens-styrte roboter, bygge vennskap og velte galatiske imperier som strekker seg over flere generasjoner i en ny 2D/3D pixel art stil. Blir du ikke nysgjerrig nå så vet ikke jeg.

Navn: Star Renegades
Utvikler:
Massive Damage
Utgiver:
Raw Fury
Lansert:
8. September 2020
Tilgjengelig på: PC & Mac (kommer snart til Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch)
Omtalt på: PC
Fått via: Vi har fått en kode av dette spillet fra utgiver eller PR selskap for å kunne skrive en anmeldelse.


Når jeg fikk spillet i mine hender hadde jeg ingen kunnskap om spillet og visste ikke helt hva det ville by på. Men jeg startet spillet og hadde et åpent sinn.
Det er når man ikke har så store forventninger at man blir overrasket og det ble jeg faktisk her.

Spillet har en kul og retro aktig 2D/3D grafisk stil som jeg synes føles riktig ut. Fargevalg og effekter i spillet tar med det du kjenner igjen fra fortiden og legger på grafiske effekter fra nåtidens teknologi.

Musikken er kul og retro aktig som passer godt til resten av spillet. Men, etter en stund ble den litt repetitiv så jeg skrudde ned musikken etter hvert. Det trenger ikke si at musikken ikke var bra.

Gameplayet føles bra og gjennomført, jeg må ærlig innrømme at jeg fikk en “Pokémon” følelse av kampsystemet og hvordan du kommer deg rundt for å slåss med fiendene dine. Men, som jeg nevner tidligere så føler jeg at det er gjennomført og selve kampsystemet kan du gjøre så enkelt du vil eller så “vanskelig” du vil. Du levler opp karakterene dine, oppgraderer våpen og ferdighetene. Det som overrasket meg også er at du kan bygge relasjoner mellom karakterene du styrer når du spiller for å styrke gruppen din.
Det er en liten vri på alt på grunn av når hele troppen din dør i en kamp, så mister du disse karakterene for den gjennomspillingen. Ja, du hørte riktig, alt av level og oppgraderinger forsvinner helt på disse karakterene du styrer.

Historien i spillet er helt grei, det vil si at du har kommet til en fremtid der en verden blir erobret av en mørk fiende, og menneske er på vei til å bli utslettet av roboter av ulike slag. I et siste forsøk får du muligheten til å teleportere en nødmelding til deg selv tilbake i tid, du vil da få beskjed om å stoppe denne fienden som allerede prøver å ødelegge menneskeheten ved å stoppe den mørke fienden for å utslette menneskeheten..

Men, det er en liten tvist på det hele når du eventuelt dør på veien til “The Mother” som er dronningen til disse robotene. Jeg vil ikke spoile alt i historien men, jeg gi deg en liten smakebit.

Star Renegades er kun ett singleplayer spill, men hver gjennomspilling er unik, noe som jeg tror er veldig viktig siden det ikke har samarbeidsmodus eller online modus.

Når jeg spilte så har jeg både brukt tastatur/mus og kontroller, ja spillet har full støtte for kontroller. Når det kommer til opplæringen og alle spillmekanismene så synes jeg det ikke var for vanskelig, men jeg brukte min første gjennomspilling til å “lære” meg hvordan jeg ville angripe fienden og hvordan jeg ville levle opp min lille “hær” slik at jeg kunne ta ned alt som sto i min vei, men husk å ikke gå i krig før du er trygg på at du er sterk nok. Som jeg nevnte tidligere så om hele laget ditt dør, mister du alt av ferdigheter og level du har bygget opp.

Her kan du se hvordan kamp systemet er laget.

Jeg leser at utviklerne vil følge opp spillet etter lansering med oppdateringer og nye karakterer du kan spille. Så ut fra det jeg forstår så vil nok dette spillet bli satset på av utvikleren fremover.

Du spør kanskje om dette spillet har en gjenspillingsverdi? Jeg vil si klart ja på det, på grunn av når du starter opp en ny gjennomspilling blir får du valget om hvilke karakterer du vil vil spille som, og hver gjennomspilling er unik. Du vil også “låse” opp nye spesielle karakterer når som helst når du spiller, via bokser med loot og oppgraderinger som du kan bruke senere i spillet.

 

Lurer du på hvordan vi setter score på spillene vi anmelder? Da kan du sjekke ut vår anmeldelse policy her.

Skrevet av: Tom Erik Skjæveland

 • Historie 6
  6/10
 • Grafikk 7
  7/10
 • Gameplay 7
  7/10
 • Kontrollere 8
  8/10
 • Musikk/Lydspor 6
  6/10
 • Gjenspillingsverdi 8
  8/10

Oppsummering

Så kort og godt et bra spill for det rette miljøet som liker 2D/3D pixel spill og mulig en del Pokémon-fans kan også finne på å prøve ut dette spillet. Jeg vil nok fortsette å spille spillet og følge utviklingen fremover.

Overall
7/10
7/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Pros

 • 2D/3D arten er godt gjennomført
 • Stor variasjon når det kommer til gameplay
 • Kampsystemet er fengende og kult
 • Tutorialen er enkel

Cons

 • Ingen samarbeidsmodus
 • Ingen Online modus
 • Spillet er nok rettet mot en “nisje” marked for dem som liker 2D/3D art spill.

Relaterte artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Sosiale Medier

585FansLike
128FollowersFollow
302SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Sist publisert

Total
0
Share
X