7.1 C
Drammen
søndag, september 24, 2023

The Sims 4: Drømmeoppussing – Anmeldelse

Date:

Andre Nyheter

Bowers & Wilkins Lanserer Ny Premium Hodetelefon: Px7 S2e

Bowers & Wilkins kommer med mye lovnader om de nye hodetelefonene sine!

Den populære serien fra Australia kommer endelig som et videospill!

Småbarnsforeldre vet meget godt hvor bra dette kan bli! :D

iPhone 15 kommer til å ha RayTracing

Du kan spille spill som Resident Evil 4, Resident Evil: Village og Assassin's Creed: Mirage på den nye iPhonen

EAs nye rally spill med Codemasters har blitt annonsert

Skaperne bak blant annet den kjente DiRT serien har annonsert sitt nye WRC prosjekt

The Sims 4: Drømmeoppussing, den nyeste DLC for The Sims 4, lar deg kanalisere din indre House Flipper-vert, og fikse andre simmers hjem med mange flotte nye møbler. Denne pakken har litt for alle slags Sims-spillere. Enten du liker å bygge eller foretrekker å fokusere på spill, tilbyr Drømmeoppussing litt av alt. Jeg pleier å bruke mesteparten av tiden min på å bygge og lage forseggjorte bakgrunnshistorier for sims jeg aldri vil spille, og denne nye DLC lar meg gjøre akkurat det.

Navn: The Sims 4: Dream Home Decorator / Drømmeoppussing
Utvikler:
Maxis
Utgiver:
Electronic Arts
Lansert:
01.06.2021
Tilgjengelig på: PC, PS4, Xbox One
Omtalt på: PC
Fått via: Vi har fått en kode av dette spillet fra utgiver eller PR selskap for å kunne skrive en anmeldelse.

Den nye karrieren gir en praktisk erfaring, og den er veldig bra innlemmet i spillingen. I de fleste karrierer sender du simen din i timevis for å jobbe på et ukjent sted. Med Interior Decorator og andre aktive karrierer får du faktisk fulgt med dem på jobben og påvirket det de gjør. Dette føles nødvendig med tanke på at du skal bygge og pusse opp folks hjem, men det er muligheten til å sende simen din alene hvis du føler deg utbrent og vil at de skal forholde seg til klientene.

Arbeidet er ganske enkelt: du velger et oppdrag du er interessert i, drar dit neste dag og snakker med kundene om hva de vil ha før du begynner å renovere. Det er flere forskjellige typer oppdrag du får tilgang til når du blir forfremmet i løpet av karrieren din, men du begynner å renovere enkeltrom. Noen krever spesifikke romendringer, mens andre lar deg velge hvilket rom du vil dekorere. Jeg skjønte hvor spillerdrevet denne karrieren egentlig er, og hvor mye av din egen kreativitet du kan bringe til jobben. Imidlertid må du fremdeles holde deg innenfor de begrensningene som kundene dikterer, om ikke vil de bli veldig misfornøyde, og omdømmet ditt vil bli dårligere. Gjør du det bra, vil tidligere kunder ta kontakt for at du skal gjøre en ny jobb..

Som et eksempel renoverte jeg et rom for Pancakes-familien i et av mine oppdrag. De ga meg ikke mye å jobbe med, foruten å like fargen hvit, så jeg bestemte meg for å bruke noen av de nyere møblene til å modernisere hjemmet deres litt. Jeg kunne se fra hvordan hjemmet deres var dekorert at de foretrekker en mer antikk stil, men siden de ikke fortalte meg hvilken innredning de ønsket, valgte jeg å oppdatere den og gå med det jeg likte. Dessverre var Eliza ganske rasende over at jeg ødela hennes perfekte Queen Anne-innredning til fordel for den mer moderne skandinaviske stilen på møbler fra den nye pakken. Jeg er ganske sikker på at hun til og med sendte meg hatpost etterpå. Det er ikke min feil at jeg har god smak, og hun ikke.

Men det er en av de viktigste leksjonene jeg lærte mens jeg prøvde denne nye karrieren: du må gå utover for å finne ut hva det er disse menneskene faktisk ønsker. De vil fortelle deg at de elsker utemøbler når du renoverer soverommet sitt, og at de liker å snowboard og spille fiolin. Ok, jeg legger en fiolin på kjøkkenet ditt, men hvordan vil du at det skal se ut? Det er her spillerne kan benytte seg av nye dialogalternativer for å bli kjent med hva hvert husstands favoritt dekorstiler og farger er. Jeg begynte å nyte arbeidet mye mer når jeg begynte å ta et initiativ og finne ut deres preferanser på egenhånd. Det var hyggelig å enkelt kunne se elementene de liker fra karrieregrensesnittet, men hvis de bare fortalte meg om hobbyer og stiler de hatet, trengte jeg mer å gå av.

Foruten tvetydigheten, kom jeg inn på ganske mange feil mens jeg prøvde meg på interiørdekorasjon. Noen ganger prøvde jeg å avsløre de vakre oppussingene jeg hadde fullført, men spillet hoppet over det og avsluttet arbeidsdagen i stedet. Dagen ville bare brått avsluttes, og jeg kunne ikke delta i det morsomme avsløringsarrangementet med den nødvendige lysbildefremvisningen av før og etter bilder jeg hadde tatt. Det er ikke så veldig bra, men jeg likte forventningen om å vente på alles reaksjoner etter å ha tilbrakt dagen med å pusse opp hjemmet.

Selv om interiørdesignet er morsomt, skulle jeg ønske det var noen ferdigheter eller prosjekter jeg kunne jobbe med utenfor oppdragene. Det er ingen ferdigheter innen interiørdesign som kan forbedres når du ikke er på jobb, og det føles mer som en jobb for spilleren enn noe simen din gjør. Drømmeoppussing er mer interaktiv for spilleren, men simmen min er ikke like involvert eller investert i karrieren. I det minste er denne pakken flott for å lære spillere å bygge og dekorere, noe som kan være veldig vanskelig å lære fra bunnen av. Det starter med ett rom, som til slutt lar deg renovere hele nivåer eller lokalsamfunn, som barer, salonger og treningssentre. Jeg pleier å fokusere på boligområder, så jeg klarte endelig å forgrene meg litt. Drømmeoppussing gjør en god jobb med å lære spillere hvordan de skal bygge, mens de også lar spillere som vet hvordan de skal spille faktisk spille gjennom spillet på en morsom og engasjerende måte.

Pakken kommer også med noen nydelige nye møbler, så vel som noen klesvarer som faktisk er i trend, i motsetning til monstrene de ga ut med Eco Lifestyle. De nye varene er morsomme å bygge med, og det var vanskelig for meg å bruke andre gjenstander. De nye brikkene er skandinavisk-inspirerte med mye minimalisme, dempede farger og fantastiske modulære hyller som klikker sammen for å skape fantastiske, funksjonelle lagringsplasser. Det er møbler for garderobeskap, en komfyrtopp som kan plasseres på benkeplater, og masse rot som gjør at rommet føles innbygget. Jeg er veldig imponert over de nye artiklene, og jeg tror de gjør pakken verdt det uavhengig av problemene mine med den nye karrieren og alle feilene.

Lurer du på hvordan vi setter score på spillene vi anmelder? Da kan du sjekke ut vår anmeldelse policy her.

 • Grafikk 8
  8/10
 • Gameplay 8
  8/10
 • Kontrollere 9
  9/10
 • Musikk/Lydspor 9
  9/10
 • Gjenspillingsverdi 8
  8/10

Oppsummering

Jeg liker virkelig retningen utviklerne tok med The Sims 4: Drømmeoppussing, og den har noe for alle å glede seg over. Det mangler litt av spillingen utenfor karrieren, og den er fortsatt fylt med bugs, men jeg elsker hvor interaktiv Interior Decorator-karrieren er, og hvor nydelig de nye møblene og klærne er. Det kan gjøre med litt mer spill og innhold til prisen, men jeg har allerede fått mye glede av det, og vet at jeg vil bruke de nye møblene i omtrent alt jeg bygger fra nå av.

Overall
8.4/10
8.4/10
Sending
User Review
2 (1 vote)

Pros

 • – Får bli med simmene på jobb
 • – Gir god utfordring
 • – Lykkes du så lykkes simmen

Cons

 • – Tidvis vanskelig å vite hva klientene vil ha
 • – Kameravinkler når du tar bilder er litt håpløst
Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share