20.8 C
New York
fredag, juni 9, 2023

Thronmax MDrill One – Anmeldelse

NB: Denne anmeldelsen finnes også som film, der kan du høre mikrofonen i action. Len deg tilbake, ta frem popcornet og nyt. (Video ligger nederst i denne omtalen)

Jeg har alltid brukt ett gamingheadsett, en såkalt “alt-i-ett” løsning som jeg egentlig synes fungerer utmerket. Jeg får mikrofonen nærme munnen og slipper å plage lagkamerater med irriterende tastaturklikking. Lyden er grei og de har RGB-lys. De siste årene
har jeg i tillegg brukt den trådløse varianten, slik at ledninger og annet tjall er borte og jeg kan fortsatt snakke med kompisene på vei bort til kjøleskapet.
Har jeg egentlig bruk for en dedikert mikrofon? Er lyden sååå mye bedre? Finner jeg bruk for den andre steder jeg ikke ante jeg trengte? Hører de jeg spiller med tastaturklikking?
Spørsmålene var mange før jeg ga meg i kast med en utdypende test av Thronmax` sin MDrill One.

Thronmax MDrill One Pro Mikrofon Sort - Komplett.no
Thronmax MDrill One er en mikrofon av høy kvalitet til en slett ikke så avskrekkende pris, sammenlignet med dyrere mikrofoner på markedet. Den er utstyrt med tre 16 mm kondensatorkaplser og selskapets egne Vertigain teknologi.
Når lydbølger treffer i en vertikal retning, treffer de de tre kondensatorkapslene uten at lydbølgene blir spredt av mikrofonhodet. Hva dette egentlig gjør og betyr sliter jeg litt med å finne ut av på en forståelig måte.

Mikrofonen tilbyr fire opptaksmønstre som man enkelt skifter mellom med en dedikert knapp på framsiden, her kan man enkelt bytte mellom kardioid, stereo, toveis og retningsuavhengig. Hver enkelt modus har sin egen LED-indikator slik at man enkelt har oversikt over hvilken modus mikrofonen står i.
På baksiden er det en kontroller for å justere hodetelefoner, om man velger å koble dette direkte til mikrofonen og en kontroller som justerer gain på mikrofonen. Jeg har satt den på 2 da jeg synes det fungerer best.

THRONMAX Mdrill One Hi Definition 48kHz 16 Bit Studio Grade ...

En ting jeg fant veldig positivt er at man ikke trenger å installere noen form for programvare for at mikrofonen skal fungere.
Det er bare å plugge i den 3 meter lange flettede USB-C-kabelen, endre til riktig output på datamaskinen og begynne å snakke.
Jeg har heller ikke brukt noe tredjeparts equalizer for å forbedre lyden, da hele mikrofonen fungerer veldig bra rett fra esken.

 

Thronmax Mdrill One USB Condenser Microphone – TECH4

Det eneste jeg egentlig har å utsette på mikrofonen er at den passer noe dårlig til gamere med mekanisk tastatur, har forsøkt flere plasseringer på et relativt stort skrivebord, men den plukker opp noe lyd når man er ivrig på tastene.
Ikke mye, men kanskje nok til at det kan være irriterende for andre man spiller med. Jeg løste problemet med støy fra tastatur med å sette mikrofonen litt over skjermhøyde med gaffateip, men ser nå i ettertid at det er langt enklere å bruke et mikrofonstativ.

Lydkvaliteten er veldig mye bedre enn på de aller fleste gamingheadsett jeg har prøvd. Jeg valgte derfor å kutte bruken av mitt Corsair Void Pro helt og bruke MDrill One med ett Bose QC35 2 istedenfor. Og det er her jeg virkelig hører forskjellene.
Når man får høy kvalitet både på opptak og rett i øreklokkene blir lydbildet mer detaljert. Spesielt i spill som CS:GO og Modern Warfare der retning på lyd betyr mye. Det ble rett og slett en helt ny opplevelse og er ikke i nærheten
av noe annet gamingheadsett jeg har prøvd. Mitt tips: bruk MDrill One, eller en annen type dedikert mikrofon i kombinasjon med øreklokker av høy kvalitet. #gamechanger.

 

fadsfsda

 

 

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share