14.1 C
Drammen
lørdag, september 23, 2023

Trust GXT924 YBAR+ – Anmeldelse

Date:

Andre Nyheter

Bowers & Wilkins Lanserer Ny Premium Hodetelefon: Px7 S2e

Bowers & Wilkins kommer med mye lovnader om de nye hodetelefonene sine!

Den populære serien fra Australia kommer endelig som et videospill!

Småbarnsforeldre vet meget godt hvor bra dette kan bli! :D

iPhone 15 kommer til å ha RayTracing

Du kan spille spill som Resident Evil 4, Resident Evil: Village og Assassin's Creed: Mirage på den nye iPhonen

EAs nye rally spill med Codemasters har blitt annonsert

Skaperne bak blant annet den kjente DiRT serien har annonsert sitt nye WRC prosjekt

Skrevet av: Christoffer Grimsrud Kammen

Jeg har som regel holdt meg til en type spillmus, men når jeg fikk muligheten til å kunne teste ut en ny type for anmeldelse grunnlag, så kunne jeg ikke si nei heller.

Navn: Trust GXT924W YBAR+
Produsent:
Trust
Pris:
58£ (Amazon)
Fått via: Vi har fått en utgave av denne spillmusen fra produsent eller PR selskap for å kunne skrive en anmeldelse. Vi har testet ut den hvite utgaven, den kommer i både sort og hvit.

GXT924W Ybar+ er mer enn bare en annen spillmus på markedet; den representerer en kombinasjon av form og funksjon i en pakke som appellerer til både nybegynnere og erfarne gamere.

Med et design som fremhever enkelhet, kan man lett overse den skjulte kraften i denne musen. Over de siste ukene jeg har brukt den, har den slående enkle, men likevel ergonomiske formen imponert meg. Mens jeg personlig har en preferanse for større mus gitt min håndstørrelse, kan jeg ikke nekte for at GXT924W Ybar+ tilbyr en behagelig opplevelse. De små rillene designet for tommelgrep og på utsiden av musen bidrar til å sikre at man aldri mister grepet, selv i de mest intense gaming øyeblikkene.

Lysshowet som RGB-belysningen gir, tilfører et ekstra nivå av estetikk til spillopplevelsen. Det stadig skiftende fargespekteret gir en dynamisk atmosfære som reflekterer spenningen i spillet.

På den tekniske siden er det også verdt å merke seg hvor plug-and-play denne musen virkelig er. I en verden der mange enheter krever omfattende oppsett og drivere, var det en frisk pust å bare kunne koble GXT924W Ybar+ til datamaskinen og komme i gang. Den reagerte umiddelbart, med nøyaktig bevegelsessporing og respons.

Da jeg testet musen i flere spill, fra actionfylte skytespill til strategispill, leverte den konsekvent. Den nøyaktige responsen og påliteligheten gjorde at jeg alltid følte meg i full kontroll.

Lurer du på hvordan vi setter score på spillene vi anmelder? Da kan du sjekke ut vår anmeldelse policy her.

  • Score

Oppsummering

Gitt pris punktet og det den bringer til bordet, er det klart at GXT924W Ybar+ tilbyr en utrolig verdi. Selv om jeg personlig ville ønsket en litt større størrelse, kan jeg ikke annet enn å anbefale denne musen til alle som søker en robust spillmus uten å bryte banken. Min endelige vurdering er fortsatt en 3.5 av 5. For de som ønsker kvalitet uten et heftig prislapp, er dette et glimrende valg.

Overall
3.5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Pros

  • Godt grep
  • Enkel / Plug-and-play
  • Ergonomisk

Cons

  • Litt liten for folk med større hender
  • Ingen spesifikke drivere

Siste Anmeldelser

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skrevet av: Christoffer Grimsrud Kammen Jeg har som regel holdt meg til en type spillmus, men når jeg fikk muligheten til å kunne teste ut en ny type for anmeldelse grunnlag, så kunne jeg ikke si nei heller. Navn: Trust GXT924W YBAR+Produsent: TrustPris: 58£...Trust GXT924 YBAR+ - Anmeldelse
Total
0
Share