6.7 C
New York
søndag, mars 26, 2023

Dying Light 2 utsettes nok en gang…

Dying Light 2 har blitt utsatt utallige ganger, og sist så ble det lovet at nå var det den endelige datoen kommet og det ikke skulle utsettes noe mer, sånn ble det nå ikke.

Til nå så har jeg vært ekstremt tålmodig med Techlands Dying Light 2, ettersom jeg har fått sett og prøvd ut spillet i tidligere faser under forskjellige presse events. Men akkurat nå, selv om utsettelsen ikker så ekstremt lang, så føler jeg nå at Dying Light 2 har falt i “forventnignsgropa” som mange andre titler tidligere har falt oppi og skuffet totalt når det endelig ble lansert. Bare se på hvordan det gikk med sist lanserte Duke Nukem spillet for å nevne noe.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
1
Share