Saturday, October 16, 2021
HjemNyhetsartikkelNy Resident Evil Demo, mer informasjon med mer fremvist under gårdagens sending

Ny Resident Evil Demo, mer informasjon med mer fremvist under gårdagens sending

Capcom sendte i går ut et annet informasjonspakket Resident Evil Showcase-program med ny informasjon om den kommende etterlengtede skrekk-tittelen Resident Evil Village og andre franchise-nyheter. I tillegg til en ny trailer med spillopptak med nye fiender og områder i den mystiske landsbyen, bekreftet Capcom den populære “The Mercenaries” -modusen kommer tilbake med tilleggsfunksjoner i Resident Evil Village. Capcom bekreftet også detaljer for den begrensede tidsdemonstrasjonen som kommer til alle plattformer 2. mai (CET), med PlayStation-spillere som får tidlig tilgang fra 18. april (CET). Feiringen som markerte 25-årsjubileet for Resident Evil i år, fortsatte også med nye måter å oppleve serien på flere innholdspartnere.

Den siste traileren til Resident Evil Village trekker fans dypere inn i det gåtefulle stedet med et innblikk i mangfoldet av miljøer og fiender spillerne vil møte. Nye bilder ga ledetråder til en enorm underjordisk fabrikk som muligens masseproduserte humanoide skapninger, og en enorm menneskeskapt innsjø som knapt skjulte det som ser ut til å være et kolossalt vannmonster. Den mystiske mannen fra januar Resident Evil Showcase avsløres for å være Heisenberg. Selv om navnet hans nå er kjent, forblir hans rolle uklar i hovedpersonen Ethan Winters ‘søken etter å finne datteren. Serieveteranen Chris Redfield dukker også opp med tvilsomme motiver, og skaper mer mysterium om hva hans rolle er.

Den hjertebankende handlingen stopper ikke når Ethans historie er avsluttet. Fan-favoritt-spillmodus, “The Mercenaries”, gir sin etterspurte retur med rikt innhold og belønninger, og gir variasjon og omspillbarhet utover hovedspillet i Resident Evil Village. Spillere må fullføre stadig mer utfordrende mål før klokken går ut i denne ekstra spillmodusen, som låses opp ved å fullføre hovedkampanjen. Duke-selgeren fra hovedspillet vises i modusen, og tilbyr våpen og oppgraderinger for å takle utfordringene. I tillegg kan spillerne skaffe seg evner som forbedrer våpen eller fysiske evner. Det vil være opp til hver spiller å strategisere hvilken belastning som vil være den mest effektive for hvert mål.

Intrepid-spillere inviteres til å få en tidlig smak av den actionfylte skrekken som venter når Resident Evil Village lanseres 7. mai. Spillere kan utforske landsbyen og slottsområdene i spillet i opptil 60 minutter i en begrenset periode med demo for PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Steam og Stadia. Denne demonstrasjonen med flere plattformer vil være tilgjengelig i 24 timer fra 2. mai kl. 01:00 BST / 02:00 h CEST for europeiske innbyggere, med et forhåndsinnlastingsalternativ fra 30. april kl 01:00 BST / 02:00 h CEST.

I forkant av multiplattform-demoen vil PlayStation 5 og PlayStation 4-spillere ha to muligheter for tidlig tilgang, hvor de vil ha et 8-timers vindu for å spille 30 minutter for hver seksjon. Den første datoen vil tilby landsbydelen fra 18. april kl 17:00 UTC / 18:00 h BST / 19:00 h CEST med et forhåndsinnlastingsalternativ fra 16. april kl 00:00 h BST / 01:00 h CEST. En annen dato vil tilby slottområdet fra 25. april kl 17:00 UTC / 18:00 h BST / 19:00 h CEST med et forhåndslastingsalternativ også fra 16. april kl 00:00 h BST / 01:00 h CEST.

Resident Evil-serien feirer 25 år med overlevelsesskrekk i år, og festlighetene fortsatte med flere kunngjøringer i dagens Resident Evil Showcase. Et av de mest ærverdige spillene i bransjen får et helt nytt perspektiv da Capcom bekreftet at Resident Evil 4 vil være tilgjengelig senere i år på Oculus Quest 2, neste generasjon av alt-i-ett VR. Flere detaljer vil bli delt under Oculus Gaming Showcase kl. 23:00 BST 21. april / 00:00 h CEST 22. april på Twitch, Facebook og YouTube. Resident Evil fortsetter sitt samarbeid med andre store spillindustriers IP, ettersom et partnerskap med Behavior Interactive bringer Capcoms overlevelseshorror-serie til det asymmetriske skrekkspillet Dead by Daylight.

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED ARTICLES

Siste Nytt

Total
0
Share
X