-1.2 C
Drammen
torsdag, november 30, 2023

Kommentar: Fortnite er morsomt å spille igjen!

Date:

Andre Nyheter

“Garden Life: A Cozy Simulator” Blomstrer på Spillplattformer Verden Over

Dette sjarmerende spill gir deg muligheten til å skape din drømmehage, møte fargerike karakterer og dele din kreative ånd med verden.

Årets høytidskjendis i World of Tanks har blitt annonsert

Vinnie Jones stepper inn som årets kjendis til World of Tanks sin høytidsfeiring.

Sesong 2 av Arcane kommer ut neste år!

Suksess animasjons serien fortsetter neste år :)

Manor Lords har endelig fått en lanseringsdato

Et spill som virkelig fanget interessen vår for en stund tilbake har endelig fått en lanseringsdato :)

Hadde du sagt til meg for bare en drøy måned tilbake at jeg skulle synes at det å spille Fortnite igjen skulle være morsomt, så tror jeg kanskje at jeg hadde lagt deg inn på et mentalsykehus eller trudd at du hadde røyket sokkene dine eller noe slikt. For det hadde jeg så absolutt ikke trodd på, men der tok jeg ekstremt feil.

For tror du jaggu meg ikke at Epic Games har klart å få tilbake alle sine veteran spillere tilbake til Fortnite fra blant annet Warzone, Apex Legends, PUBG og flere andre mer “voksne” Battle Royale spill?

Hvordan sier du? Jo, med rett og slett og fjerne bygging med å introdusere modusen “Zero Build”. Det var faktisk en kort periode der kun Zero Build modusen var tilgjengelig, og stakkars små unger som prøvde desperat og bygge seg et hotell for å ikke bli skutt ble kastet rundt omkring på Fortnite kartet som om de var barneføde for pappa-generasjons gamerne og de svette førstepersons battle royale spillerne som sitter og teller ned damage og roper “CRACKED!” til sine lagkamerater så fort de klarer å skyte bort motstanderens skjold. Tror du ikke at jeg er en av disse? Jo selvfølgelig, og jeg storkoser meg!

Aldri skulle jeg tro at det å spille Fortnite igjen skulle bli morsomt og ta opp det lille jeg har av fritid, men så feil kunne man ta. Det er noe vakkert med å kaste seg ut av bussen etter å ha takket sjåføren for turen og lande på The Daily Bugle og utfordre AI bossene som går rundt, mens 8-åringene kaster seg rundt i byen og prøver å skyte på deg og fortvilet ikke vet hvor de skal gjøre av seg når du til slutt bestemmer deg for å skyte tilbake. Det var faktitsk et scenario der jeg bestemte meg for å se hvor langt jeg kunne strekke strikken fordi jeg hadde en “challenge” hvor jeg måtte fylle opp mitt skjold med et viss antall poeng, så jeg tenkte at noe “damage” må jeg ta imot for å klare å fylle det opp igjen, så jeg sto bokstavelig talt tre meter foran en motstander som skøyt vilt rundt seg med en SMG og hagle og hoppet rundt som om diaréen nettopp hadde slått inn og klarte ikke treffe med en eneste kule. Syntes nesten litt synd på kjakan, så tok han ut litt tidlig i spillet, for det der var latterlig.

Det er selvfølgelig en haug av andre spillere som meg som har kommet tilbake, så slike scenarioer som ovenfor begynner å bli og mindre av nå, nå som flere og flere av veteranene kommer tilbake, og nå som vanlig build modus også har blitt tilgjengelig igjen. Men Epic Games har klart å gi meg mer mersmak på Fornite igjen, jeg storkoser meg med å spille Solo, duos og trios med vennene mine og jeg er nok ikke den eneste som synes det med det første. Så det at Fornite muligens kanskje hadde blitt glemt bort eller sakte men sikkert glidd bort må vi nok se lenge etter.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Total
0
Share