15.3 C
Drammen
tirsdag, oktober 3, 2023

Sniktitt – Ruin Raiders

Date:

Andre Nyheter

DJI Løfter Droneteknologi til Nye Høyder med Lanseringen av Mini 4 Pro

Men men... det er jo ikke lenge siden DJI Mini 3 ble annonsert jo!

Nye Fargevalg for Turtle Beach REACT-R Kontroller i Norge!

REACT-R kontrolleren kommer nå i flere farger!

MSI Lanserer IMMERSE GH50 WIRELESS Gaming Headset

MSI joiner gaming headset markedet :)

Jeg har en tilståelse. Hvis jeg ser ordet “rogue” i en spillbeskrivelse, blir jeg umiddelbart interessert i det. Og sikkert, jeg elsker ikke alle rogue jeg har spilt. Men de aller fleste jeg bruker tid på, gir et gunstig inntrykk. Som bringer oss til min siste Freedom Games-demo av Ruin Raiders. Utviklet av OverPowered Team, er det en turbasert, taktisk rogue-lignende. Den har tilpassbare grupper av dyresoldater som undersøker stadig skiftende gamle ruiner. Målet deres er å finne en fantastisk port som angivelig fører til himmelen.

En av utviklerne var snill nok til å vise meg det grunnleggende før jeg dykket inn i spillet. Jeg er glad for at det var det som skjedde, for jeg fikk se på førstehånd hvordan det ser ut når noen vet hva de gjør i spillet. Selv om jeg ikke var forferdelig på Ruin Raiders, er det en klar læringskurve. Den er inspirert av serier som XCOM. Jeg er også kjent med et spill som heter Code Name S.T.E.A.M og ikke minst Gears Tactics. Både de og Ruin Raiders bruker Overwatch-evner, og tvinger deg til å hele tiden ta hensyn til omgivelsene dine. Området dette spillet er litt unikt, er den useriøse naturen til Ruin Raiders.

Som en hvilken som helst god skurk, samler du en ressurs (kalt Entium) som du kan betale for progressive oppgraderinger. Du kan låse opp flere våpen, enhetstyper, klasser, evner, teknologier og mye mer hjemme. Et av favorittelementene mine er de antropomorfe dyresoldatene du har til rådighet. Hver art har en unik spesialitet, som å tildele ekstra handlingspunkter, belegge fiender med gift eller garantere nøyaktige skudd. Det er hunder, katter, øgler, neshorn og en hel bestiere i tillegg. Min favorittart var hundene, siden de kunne garantere å slå fiender, så vel som de tankete neshornene. Når det er sagt, er det ikke noe feil valg når det gjelder enhetene dine. Suksess avhenger bare av dine strategiske valg.

Utvikleren bekreftet at det kommer til å være tre forskjellige biomer i spillet. Hver har forskjellige fiender du møter, samt kraftige sjefskamper. Spillet blir skreddersydd for å være tilgjengelig for fans som er nye i sjangeren, samt dyre spillere. Jeg personlig tror spillet kan trenge litt mer justering, siden det definitivt er mer skjevt til den vanskelige siden av ting. Men det er ikke en klage. Jeg tror dette er et spill som vokser på deg jo mer du spiller, så lenge du blir vant til det grunnleggende og kan lære den komplekse taktikken som kreves.

Selv om spillet ikke krever at du bryr deg om handlingen, vil du finne tekstutdrag mens du spiller. Disse vil sakte avsløre hva som skjedde i de gamle ruinene, og hva som virkelig ligger foran oss. Selv om valget av å bruke dyreverter ikke tjener en distinkt plotfunksjon, er det et morsomt aspekt ved å kontrollere dyresoldater – du kan gi dem navn hva du vil. Så hvis du har et elsket kjæledyr, kan du gi soldaten navnet ditt etter det. Bare husk at når hele troppen din er nede, er de borte for alltid. Noe som kan være vanskelig for de som sørger over et kjært kjæledyr.

Når vi snakker om døden, vil det være en konstant følgesvenn i Ruin Raiders. Som jeg sa tidligere, er spillet vanskelig. Men ikke urettferdig. Det gjør at de nedlagte enhetene dine kan gjenopplive med en HP så lenge teamet ditt er seirende i kamp, ​​for eksempel. Og du vil komme over helbredende gjenstander for å lette belastningen, samt kister fulle av godbiter. I tillegg finner du forskjellige våpennivåer som hjelper til med å fjerne fiendene dine, og 100+ ting.

En av favorittdelene mine i spillet er at den støtter både tastatur og mus samt gamepad. Selv om utvikleren var ganske dyktig med tastatur- og musoppsett, fant jeg gamepad mye mer behagelig. Det var ikke så vanskelig å snu kameraet og la meg få et fugleperspektiv på kartet før jeg handlet. Og jeg elsker hvordan spillet gir en forhåndsvisning av hvor sannsynlig det er angrepene dine vil treffe. Det er mange gode ideer som vises i spillet. Den eneste mindre klagen jeg har er at tre biomer virker litt på den lette siden. Når det er sagt, er utviklerne åpne for ideen om muligens å legge til mer innhold nedover linjen. Her håper vi at det skjer, for mer er alltid bedre med useriøse spill.

Totalt sett hadde jeg mye moro med Ruin Raiders. Selv om spillet sparket litt på baken min, hindret det meg ikke i å spille demoen en håndfull ganger. Hvis du er en fan av tøffe, men rettferdige spill og elsker tegneserie, må du ta hensyn til dette. Jeg tror det vil være verdt tiden din.

Kim Haug
Kim Haug
Eier og daglig leder av Ulvespill Interessen min for spill er så stor at jeg bestemte meg for å starte opp egen spillnettside, why not? Har skrevet spillnyheter og anmeldelser siden 2011

Siste Anmeldelser

Forrige artikkel
Neste artikkel

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Total
0
Share