10.6 C
New York
onsdag, mars 29, 2023

Fall Guys: Ultimate Knockdown – Førsteinntrykk

Over helgen har jeg hatt anledning til å teste ut det kommende spillet, Fall Guys: Ultimate Knockdown. Er det én ting jeg kan si om spillet så er det at jeg tror det har potensiale til å bli stort. Heldigvis så skal jeg si mer enn bare én ting om det. Men du lurer sikkert på hva Fall Guys: Ultimate Knockdown er? Fall Guys er Battle Royale. Det er en hinderløype. Det er en fest. Det er moro! Spillet går ut på å være den personen som ikke blir eliminert. Elimineringsprosessen foregår over flere baner helt til bare én står igjen. Det er flere forskjellige baner med forskjellige mål. Det er baner hvor du løper en hinderløype, hvor fokuset kan være på vipper eller unngå å falle ned fra et hjul som snurrer. Du har også noe som minner om sisten, hvor du skal unngå å bli “jinxed”. Hvilken utfordring som venter deg er valgt tilfeldig, så du vil ha varierte utfordringer.

Fall Guys obstacle course

Jeg startet spillet med å være forvirret. Jeg var ikke egentlig klar over hva jeg hadde gitt meg ut på. Så de første banene endte med rask eliminering. Dette var i grunn som forventet mens jeg ble bedre på å kontrollere karen min. Det tok ikke mange forsøkene før jeg begynte å kvalifisere meg for andre runde regelmessig. Jeg oppdaget fort hva jeg taklet greit og hva jeg ikke taklet i det hele tatt. Selve hinderløypene fungerer veldig bra synes jeg. Der er det dine egne ferdigheter som avgjør hvor du plasserer. En bane jeg ikke likte spesielt godt var “Door Dash”, hvor du skulle ødelegge dører for å komme deg forbi. Dette er greit i prinsipp, men alle dørene er ikke mulig å ødelegge, og siden alle er like raske, vil en slik runde være opp til tilfeldigheter. For meg føles dette bare kjipt.

Fall Guys jinxed

“Jinxed” var noe jeg synes var artig, men også dette har sine problemer. Om du ender opp med denne banen, så vil du sikkert se en del spillere henge langs veggen i en grop midt på kartet. Dette er en strategi som tas i bruk fordi det er veldig vanskelig å rive deg ned, og om hele ditt lag blir “jinxed” så er dere alle ute. Forhåpentligvis er dette noe utviklerne vil klare å fikse på før lansering. Jeg håper også at det kommer enda flere forskjellige utfordringer etter lanseringen.  Du kan også lage et “party” med opp til tre andre personer, og spillet vil sette dere i samme lobby. Spillet vil også prøve å sette dere på samme lag om dere ender opp med lag-baserte brett om det lar seg gjøre.

Alt i alt synes jeg at spillet var moro, selv om det hadde sine frustrasjons-momenter. Variasjonen på brettene i spillet er stor nok til at det ikke blir repetetivt spesielt fort. Jeg ser for meg at dette har potensiale til å slå ann hos veldig mange personer.

Fall Guys: Ultimate Knockdown lanseres på Steam 4. August. PlayStation-versjonen har i skrivende stund ingen lanseringsdato.

Skrevet av: Christer Terjesen

Relaterte Artikler

Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -

Sist publisert

Total
0
Share